printlogo


توسط محققان دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان،انجام شد
ارتقاء و بهینه‌سازی قطعات گیربکس اتوماتیک خودروهای کرمان موتور
ارتقاء و بهینه‌سازی قطعات گیربکس اتوماتیک خودروهای کرمان موتور
کد خبر: 734
رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان گفت: در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ارتقاء و بهینه‌سازی قطعات گیربکس‌های اتوماتیک (CVT ) خودروهای ساخت شرکت کرمان موتور، توسط محققان پژوهشکده انرژی با همکاری متخصصان شرکت کرمان خودرو انجام شد.
 سیدمحمدحجت محمدی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در رابطه با مفهوم اقتصاد مقاومتی، «اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، در شرایط تحریم، در شرایط دشمنی‌ها و خصومت‌های شدید می‌تواند تعیین‌کننده رشد و شکوفایی کشور باشد.»، اظهار کرد: درهمین راستا و با توجه به رسالت دانشگاه مبنی بر رفع مشکلات جامعه و ارتباطات موثر بین صنعت و دانشگاه، محققین پژوهشکده انرژی با همکاری متخصصان شرکت کرمان خودرو، اقدام به رفع عیب و بهینه‌سازی قطعات گیربکس‌های اتوماتیک (CVT ) خودروهای ساخت شرکت کرمان موتور کردند.
وی با عنوان این نکته که تحریم‌ها مانع تامین به موقع قطعات گیربکس خودرو‌ها بوده، تصریح کرد: محققین پژوهشکده توانستند با بررسی قطعات معیوب به تکنولوژی ساخت این قطعات دست یافته و علاوه بر بهبود کیفیت و بهینه‌سازی عملکرد، موجب صرفه‌جویی ارزی و رونق تولید نیز شوند.
رئیس پژوهشکده انرژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان افزود: شرکت کرمان خودرو نیز در جهت تقویت همکاری با دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و به منظور تکمیل و تجهیز آزمایشگاه سوخت و احتراق این پژوهشکده، تعدادی موتور ازمحصولات این شرکت را در اختیار پژوهشکده قرار داده است. 
وی اضافه کرد: پس از تکمیل و بهره‌برداری از آزمایشگاه مذکور، این پژوهشکده آمادگی خواهد داشت که خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی متنوعی را در اختیار آن شرکت قرار دهد که از جمله این خدمات آزمایشگاهی می‌توان به اندازه‌گیری توان و گشتاور موتور، آنالیز فرآیند احتراق و تحلیل ترمواکونومیکی سیکل‌های تولید توان اشاره کرد.
این مقام مسئول تاکید کرد: در شرایط کنونیِ جامعه، دانشگاه‌ها در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی نقش موثری در رفع موانع و مشکلات صنعت و جامعه خواهند داشت.
لینک مطلب: http://eghtesadkerman.ir/News/item/734