printlogo


در ۳ سال اخیر راه اندازی شد؛
اینترنت پرسرعت در ۹۰۸ روستای کرمان
اینترنت پرسرعت در ۹۰۸ روستای کرمان
کد خبر: 12721
طبق اعلام مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، در سه سال اخیر ۹۰۸ روستای استان با جمعیت ۳۱۰ هزار و۷۷ نفر (۹۲ هزار و ۸۴ خانوار) تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند...
حسین ساجدی اظهار کرد: در سه سال اخیر ۳۸ روستای شهرستان ارزوئیه که دارای ۲۴۹۴ خانوار ( جمعیت ۸۴۶۲ نفر) هستند، تحت پوشش مطلوب اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.
به گفته وی، ۲۴۵۲ نفر(۷۴۶ خانوار) در چهار روستای شهرستان انار نیز در این بازه زمانی از اینترنت پرسرعت برخوردا شدند.
امروزه بیش از هر زمان دیگری در طول تاریخ شاهد انقلاب در عرصه‌ اطلاعات و ارتباطات هستیم. در عصر اینترنت، تلفن همراه، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی، کارآفرینی و کسب و کارها بیشترین میزان تحول را داشته‌اند.
در طول تاریخ، کارآفرینان هیچ‌گاه مسیر همواری را برای رسیدن به اهداف خود طی نکرده‌اند اما امروزه به مدد فناوری مسیر هموارتری برای دستیابی به اهداف خود دارند. نکته مهم این است که ویژگی‌های عصر جدید کسب وکارها و کارآفرینان را ملزم می‌سازد که برای ورود و بقا در بازار پویا باشند و خود را با تغییراتی که در محیط کسب‌وکار اتفاق می‌افتد، در اسرع وقت تطبیق دهند.
به گفته مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در شهرستان‌ بافت ۶۴ روستا با جمعیت ۱۷ هزار و ۶۲۷ نفر در قالب ۵۷۱۴ خانوار و در شهرستان بردسیر ۶۰ روستا دارای ۵۶۷۷ خانوار( ۱۷ هزار و ۹۴۸ نفر) به اینترنت پرسرعت در سه سال اخیر مجهز شده‌اند.
بنا به اعلام وی، ۲۲ هزار و ۵۸۹ نفر در ۳۳ روستای شهرستان بم و ۳۷ هزار و ۹۲۵ نفر در ۱۱۱ روستای جیرفت و ۱۰۸ هزار و ۵۱ نفر در ۳۹ روستای شهرستان رابر به اینترنت پرسرعت مجهز شده‌اند.
تحلیل بازار با روش‌های سنتی هیچ وقت آسان نبوده، برای مثال بازیابی بازخورد رفتار مشتریان در مورد کالاها و خدمات توسط کارآفرینان با روش‌های سنتی بسیار دشوار است. تکنولوژی سرعت و دقت در جمع‌آوری و آنالیز کردن اطلاعات را افزایش داده است. با پیشرفت فن‌آوری‌های پیشرفته، درک نیازهای مشتریان، رسیدن به مخاطبان هدف، درک کردن سلایق و ترجیحات آن‌ها و… بسیار ساده شده است.
در این رابطه ساجدی گفت: ۴۵ روستا با جمعیت ۱۱ هزار و ۵۳۵ نفر در شهرستان راور و ۲۳ روستا با جمعیت ۶۳۸۰ نفر در رفسنجان و ۳۸ روستا با جمعیت ۲۲ هزار و ۵۵۵ نفر در رودبار جنوب تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفته‌اند.
طبق گفته وی، ۴۶۷۶ خانوار در ۳۴ روستای ریگان و ۲۹۴۳ خانوار در ۲۷ روستای شهرستان زرند و ۷۲۷۸ خانواده در ۷۹ روستای شهرستان سیرجان در سه سال اخیر از اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.
در عصر اینترنت، جایی که مردم درواقع به‌صورت دیجیتالی و آنلاین تحت تأثیر قرار می‌گیرند، کارآفرینان راحت‌تر و آسان‌تر از گذشته می‌توانند از تکنولوژی استفاده کنند و به رشد و گسترش تجارت خود کمک نمایند. در واقع در این فضا دسترسی به مخاطبان راحت‌تر و قابل سنجش‌تر از گذشته است. البته این امر نیازمند دسترسی پایدار و پرسرعت کسب‌وکار به پهنای باند اختصاصی است.
در همین راستا مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان اعلام کرد: ۳۰۴۰ خانوار دارای ۹۴۷۳ نفر جمعیت در ۴۲ روستای شهربابک و ۳۶۵۷ خانوار با جمعیت ۱۲ هزار ۹۸۷ نفر در ۲۸ روستای شهرستان عنبرآباد و ۲۰۵۳ خانوار با جمعیت ۷۱۸۲ در ۱۹ روستای شهرستان فاریاب به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
به گزارش ایسنا،وی افزود: در سه سال اخیر ۲۸ روستای شهرستان فهرج دارای ۱۹۵۲ خانوار و در شهرستان قلعه گنج ۴۱ روستای دارای ۴۲۳۴ خانوار و در شهرستان کرمان ۷۰ روستای دارای ۴۹۷۴ خانوار تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.
برپایه این گزارش، به کمک تکنولوژی اطلاعات بسیاری از استعلام‌ها و مراجعات افراد و غیره از طریق شبکه‌های کامپیوتری و به‌صورت خودکار انجام می‌گیرد و نیاز به حضور  نیروی کار انسانی در تمام مدت شبانه‌روز نیست. از طرف دیگر وجود فن‌آوری‌های جدید، امکان دورکاری را برای آن‌ها فراهم می‌آورد. برای مثال سیستم‌های جدید تلفن سازمانی نظیر نکسفون پرو امکان دسترسی به تلفن سازمانی از هر مکانی را فراهم می‌آورد.
براساس اعلام ساجدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، در شهرستان کهنوج ۶۳۶۴ نفر در ۲۱ روستای این شهرستان و در شهرستان کوهبنان ۳۶۳۶ نفر در ۱۰ روستا و ۱۵ هزار و ۶۶۴ در ۳۲ روستای منوجان و ۲۲ روستای نرماشیر با جمعیت ۱۰۲۱۳ نفر در سه سال اخیر تحت پوشش اینترنت مطلوب قرار گرفته‌اند.
لینک مطلب: http://eghtesadkerman.ir/News/item/12721