printlogo


گزارش فوربز؛
«یک درصدی‌ها» چقدر ثروت دارند؟
«یک درصدی‌ها» چقدر ثروت دارند؟
کد خبر: 13164
گزارش سالانه گروه مشاورین املاک نایت فرانک نشان می‌دهد که یک فرد چقدر پول لازم دارد تا جزو ۱ درصد ثروتمندترین افراد کشور متبوع خود در نظر گرفته شود و نتایج به طور قابل توجهی کشور به کشور متفاوت است...
علی رغم اینکه چین گام‌های بزرگی به سمت رهبری در چندین بخش تجاری برداشته و اقتصاد خود را به سمت صنایع تولیدی هدایت کرده است اما هنوز تنها یک میلیون دلار برای قرار دادن یک فرد در جمع ۱ درصدثروتمندترین مردم چین کافی است. تا سال ۲۰۲۰، حتی ۸۵۰هزار دلار نیز برای بخشی از ۱ درصدی بودن در چین کافی بود.
گزارش سالانه گروه مشاورین املاک نایت فرانک نشان می‌دهد که یک فرد چقدر پول لازم دارد تا جزو ۱ درصد ثروتمندترین افراد کشور متبوع خود در نظر گرفته شود و نتایج به طور قابل توجهی کشور به کشور متفاوت است.
به گزارش فوربز، این موضوع در سایر اقتصادها بسیار دور از ذهن است. به عنوان مثال در کشور ثروتمند سوئیس، تنها کسانی که ثروتشان ۸.۵ میلیون دلار یا بیشتر است، بخشی از ۱ درصد محسوب می‌شوند.
در موناکوی کوچک و دوست‌داشتنی، دارایی خالص یک فرد باید هشت رقمی باشدتا بتواند به جمع ۱ درصد بالا بپیوندد و فرد حداقل باید ۱۲.۹ میلیون دلار دارایی داشته باشد. باشگاه یک درصدی‌ها البته در قاره آمریکا به پول کمتری احتیاج دارد، در ایالات متحده این رقم سال گذشته به ۵.۸ میلیون دلار رسید.
در آلمان، فرانسه و بریتانیا، ساکنان این کشورها در سال ۲۰۲۳ به کمی بیش از ۳ میلیون دلار نیاز داشتند تا بخشی از ۱ درصد جامعه در نظر گرفته شوند.
 این گروه در آلمان ۳۰ درصد از کل ثروت کشور را در اختیار دارند اما در دو کشور دیگر آنها تنها صاحب ۲۱ درصد از ثروت کل کشور هستند که این خود نشان‌دهنده نابرابری نسبی است. در همین حال، توزیع ثروت در ژاپن کمی برابرتر به نظر می‌رسد؛ ژاپنی‌ها با ۲ میلیون دلار دارایی بلیت ورود به باشگاه ۱ درصدی‌ها را به دست می‌آورند و در نهایت این گروه تنها ۱۹ درصد از ثروت کشور را در اختیار دارد.
در افکار عمومی افرادی که در باشگاه ۱ درصدی‌ها قرار می‌گیرند فوق ثروتمند در نظر گرفته می‌شوند، اما نایت فرانک می‌گوید که در واقعا بسیاری از آنها کمتر از ۳۰ میلیون دلار دارایی دارند. به این ترتیب فوق ثروتمندان جهان، در واقع در لیست ۱ درصدی که نه بلکه شاید باید آنها را در فهرست ۱ صدم درصدی قرار داد تا بتوان آنها را فوق ثروتمند خواند.
لینک مطلب: http://eghtesadkerman.ir/News/item/13164