شهباز حسن پور افزود: شاید در برخی نقاط کشور، تحریم صنعت فولاد مشکلات کمی را به وجود آورد اما از آنجا که چرخه تولید فولاد در منطقه گل گهر سیرجان تکمیل شده است، این تحریم بر منطقه گل گهر تاثیری ندارد.
وی ادامه داد: با تدبیر مدیران شرکت های منطقه گل گهر سیرجان، کارخانجات این منطقه بسیاری از تجهیزات و قطعات خود را از قبل تهیه و تامین کرده اند. از سوی دیگر نیاز داخل کشور به محصولات فولادی منطقه گل گهر آن میزان هست که نیاز به صادرات آنها را مرتفع کند.
حسن پور اظهار کرد: سیرجان به یک شهر فولادی تبدیل شده است و روند تولید فولاد در این شهرستان و شهرستان بردسیر رو به پیشرفت خواهد ماند و تحریم های اخیر تهدیدی برای صنعت فولاد و صنعت حمل و نقل در این منطقه ایجاد نمی کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به چشم انداز ایجاد شده در منطقه گل گهر سیرجان اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم بر اساس چشم انداز منطقه گل گهر در چند سال آتی، تولید محصولات شرکت های منطقه گل گهر سیرجان به ۱۰ میلیون تن در سال افزایش دهیم، موجب ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای نزدیک به ۱۰ هزار نفر دیگر در این منطقه را فراهم می کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اخیرا شرکت های گل گهر، مس و ۱۳ شرکت معدنی، صنعتی و فولادی دیگر را در لیست تحریم های خود قرار داده است.
لینک مطلب: | http://eghtesadkerman.ir/News/item/1390 |