آقای وصال از آنهایی است که عاشق شغلشان هستند. وقتی درباره پروژه تامین آب شرب یک روستا در منطقه صفر مرزی خراسان شمالی و نگاه امیدوار مردم روستا بعد از به آب رسیدن حرف میزند، هیجان توی صدایش چندبرابر میشود و وقتی از بیآبی در یزد و کرمان میگوید، شبیه آدمهای داغدار میشود...
بین تمام آگهیهای روی دیوار، آگهی آقای وصال از بقیه متفاوتتر است. او صاحب قدیمیترین آگهی فعال روی دیوار است که ۷سال از انتشارش میگذرد. آقای وصال فوقلیسانس نفت و دکترای زمینشناسی دارد. خودش میگوید نفت پولسازتر بود اما او عاشق زمینشناسی و ژئوفیزیک بود، برای همین زیرشاخه اکتشاف منابع زیرزمینی در ژئوفیزیک را انتخاب کرد. مردی که میتواند آبهای زیرزمینی را اکتشاف کرده و بهترین محل برای حفاری چاه آب را پیدا کند.
او از طریق ارتباط کاربران دیوار با آگهیاش، برای کار به مناطق مختلفی از ایران سفر کرده است.
«از سال ۹۶ که شرکت دراک راهاندازی شد، همین آگهیای که الان روی دیوار هم هست، منتشر کردم و در تمام این سالها هم آگهی بالا بوده است. شرکت را تازه راه انداخته بودم و هر جایی که فکر میکردم ممکن است، دیده شوم، تبلیغ کردم. اما بعد از چند ماه دیوار را به خاطر تعداد مشتریانی که برایم آورد نگه داشتم که تا امروز هم ادامه داشته است.»
او برای کار تعیین محل حفاری چاه به نقاط مختلفی از ایران سفر کرده است:
«تا امروز بیش از ۱۷۰۰ پروژه اکتشاف و تعیین محل حفر چاه در شرکت من انجام شده که تعداد زیادی از آنها هم کاربر دیوار بودهاند. من برای کار به ۳۱ استان ایران سفر کردهام. از خراسان شمالی تا سیستان و بلوچستان. اما بین تمام شهرها و پروژههایی که به آنها سفر کردهام، مردم سیستان و بلوچستان به نظرم مهربانترین مردم ایراناند. هر چند با ورود به این استان کارت سوخت دیگر کار نمیکند و اینترنت گاهی قطعی بلندمدت دارد و از آب (حتی برای شرب) هم در خیلی جاها خبری نیست اما بیشتر پروژههای کاری من در این استان پیدا کردن آب زیرزمینی برای شرب مردم بوده است، نه کشاورزی یا کارهای صنعتی.»
آقای وصال به واسطه شغلش به بیشتر نقاط ایران سفر کرده و آبهای زیرزمینی و محل حفر و مقدار آب موجود در آنها را بررسی کرده است. پس او یکی از متخصصانی است که میتواند تصویر خوبی از آینده آبی ایران به ما بدهد:
«در سالهای گذشته افراد زیادی از استانهای کرمان و یزد برای سفارش پروژه با ما تماس میگرفتند. اما در دوسال گذشته تعداد مشتریهای این دو استان خیلی پایین آمده چون دیگر آبی برای کشاورزی و باغداری وجود ندارد. حجم آب به قدری پایین است که مردم روستاهای این استانها را ناامید کرده و خیلی از روستاها خالی از سکنه شدهاند. اوضاع خیلی بد است و غیر از استان گیلان، باقی استانها در بحران بیآبی به سر میبرند. تا چند سال دیگر به جای کمآبی باید از بیآبی حرف بزنیم. آخرین پروژه ما تعیین محل حفر چاه در خراسان شمالی برای تامین آب شرب یک روستا بود. زنگ خطر خیلی وقت است به صدا درآمده اما هنوز خیلیها نمیخواهند صدایش را بشنوند.»
آقای وصال از آنهایی است که عاشق شغلشان هستند. وقتی درباره پروژه تامین آب شرب یک روستا در منطقه صفر مرزی خراسان شمالی و نگاه امیدوار مردم روستا بعد از به آب رسیدن حرف میزند، هیجان توی صدایش چندبرابر میشود و وقتی از بیآبی در یزد و کرمان میگوید، شبیه آدمهای داغدار میشود. صاحب قدیمیترین آگهی فعال روی دیوار کمکرسان مردمی است که زندگیشان به مخاطره افتاده و با کمک گرفتن از این کاربر قدیمی در دیوار دنبال آب میگردند.