printlogo


روایت یک سال توسعه و خلق ارزش؛
مجمع میدکو 89 ریال سود تقسیم کرد
مجمع میدکو 89 ریال سود تقسیم کرد
کد خبر: 15723
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت مادرتخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) با حضور سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، مدیرعامل، بازرس قانونی و حسابرس مستقل شرکت در هتل المپیک تهران برگزار شد...
این مجمع رأس ساعت 10 صبح با حضور مالکان بیش از ۹۴.۶ درصد از سهام شرکت رسمیت یافت و آغاز به کار کرد. ریاست مجمع را دکتر وحید باقری خیرآبادی بر عهده داشت و با رأی سهامداران،دکتر مجید قاسمی و دکتر امیرحسین بهرامیان به عنوان ناظران و خانم دکتر صدیقه نعیمیان به عنوان منشی مجمع انتخاب شدند.
در ابتدای جلسه، دکتر علیرضا ابراهیمی، مدیرعامل میدکو، گزارش عملکرد هیئت‌مدیره در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ در قالب فیلم و ارایه مدیرعامل برای سهامداران به نمایش درآمد. در این گزارش، مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای میدکو در حوزه‌های تولید، سرمایه‌گذاری، توسعه، بهره‌وری، تأمین پایدار انرژی و برنامه‌های آینده تشریح شد.
بر اساس گزارش ارائه‌شده، میدکو در سال ۱۴۰۴ با تمرکز بر رشد تولید، توسعه ظرفیت‌ها، افزایش بهره‌وری و خلق ارزش، موفق شد سرمایه ثبتی خود را به ۲۹ هزار میلیارد تومان برساند و ارزش بازار هلدینگ را به حدود 200 هزار میلیارد تومان افزایش دهد. همچنین بیش از ۷.۵ میلیون تن محصول نهایی به فروش رسید که ۸۰ درصد آن در بازار داخلی و ۲۰ درصد در بازارهای صادراتی عرضه شد.
در بخش تولید نیز سال ۱۴۰۴ برای میدکو سال ثبت رکوردهای متعدد بود. رشد ۱۶ درصدی تولید کنسانتره، رشد ۱۵ درصدی تولید گندله و افزایش ۲۳ درصدی تولید شمش فولاد موجب شد متوسط تولید محصولات گروه نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش یابد. در این سال، میدکو موفق به تولید ۲ میلیون تن شمش فولادی، ۵ میلیون تن گندله، 5.4 میلیون تن کنسانتره سنگ‌آهن، ۱۵ هزار تن کاتد مس، ۴ هزار تن لوله مسی، ۳۶۰ هزار تن کنسانتره زغال‌سنگ، ۳۸۰ هزار تن کک، ۱۲ هزار تن فروسیلیس و ۵۶۲ تن شمش منیزیم شد. همچنین مجموع عملیات معدنکاری در معادن تحت بهره‌برداری این هلدینگ به ۴۸ میلیون تن رسید.
در ادامه گزارش، اقدامات میدکو در حوزه ارتقای بهره‌وری، کاهش بهای تمام‌شده، مدیریت مصرف انرژی، بهینه‌سازی فرآیندهای تولید، توسعه برنامه‌های نگهداری و تعمیرات، تأمین پایدار انرژی و تکمیل پروژه‌های زیرساختی تشریح شد. بهره‌برداری کامل از نیروگاه سیکل ترکیبی ۴۵۰ مگاواتی بوتیا و اجرای پروژه‌های انتقال آب از مهم‌ترین اقدامات این بخش بود.
در بخش دیگری از گزارش، برنامه‌های توسعه‌ای و چشم‌انداز آینده میدکو مورد توجه قرار گرفت. تکمیل زنجیره ارزش، افزایش ظرفیت تولید، اجرای پروژه ماشین ریخته‌گری پیوسته تختال (اسلب کستر)، احداث کوره قوس زرند، نیروگاه خورشیدی ۱۶۰ مگاواتی بوتیا، نیروگاه ۵۰ مگاواتی فروسیلیس و راه‌اندازی پروژه ۲ میلیون تنی آهن اسفنجی فولاد بوتیای ایرانیان از مهم‌ترین برنامه‌های راهبردی هلدینگ میدکو با نگاه به آینده عنوان شد.
پس از ارائه گزارش عملکرد، گزارش بازرس قانونی و حسابرس مستقل قرائت شد و سهامداران پس از استماع گزارش‌ها و پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده، صورت‌های مالی سال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ را به تصویب رساندند. همچنین مجمع با تقسیم بیش از ۲۴ هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال از سود انباشته ( معادل 86 ریال به ازای هر سهم)  موافقت کرد و مواردی چون انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، روزنامه کثیرالانتشار شرکت و اعضای هیئت‌مدیره برای دوره جدید را نیز به تصویب رساند.
مجمع عمومی عادی سالانه میدکو در ساعت ۱۲ ظهر، پس از بررسی دستور جلسه و تصویب مصوبات، به کار خود پایان داد.
لینک مطلب: http://eghtesadkerman.ir/News/item/15723