printlogo


استاندار کرمان در نشست کارگروه رفع موانع تولید شهرستان سیرجان:
هیچ سرمایه گذاری در استان، پشت در بروکراسی اداری نمی ماند
هیچ سرمایه گذاری در استان، پشت در بروکراسی اداری نمی ماند
کد خبر: 2851
استاندار کرمان اظهار کرد: از رویکردهای غیرقانونی هیچ حمایتی نمی کنم اما در کارهای قانونی خودم و همه مسئولین دستگاه اجرایی نهایت همکاری و حمایت را خواهیم داشت.علی زینی وند امروز سوم بهمن ماه در نشست کارگروه رفع موانع تولید شهرستان سیرجان گفت: برخی از مشکلات طرح ها به دلیل این است که از ابتدا کار کارشناسی روی آن انجام نشده است...
وی با تاکید برآنکه از سرمایه گذاران حمایت می کنیم در ادامه خطاب به سرمایه گذاران اظهار کرد: هر کسی که طرح سرمایه گذاری در استان کرمان بیاورد قول مساعد می دهیم که در سریع ترین زمان ممکن کار صدور مجوز آنها انجام شود.
استاندار کرمان با اشاره به قول مساعد شرکت گل گهر در زمینه حمایت از صنایع پایین دستی تصریح کرد: هر کسی که در راه اندازی صنایع پایین دستی طرحی دارد شرکت گل گهر از آنها حمایت می کند.
وی بیان کرد: فردی که سرمایه خود را به استان می آورد با نهایت تکریم با آن برخورد می کنیم و تا زمانی که ما هستیم هیچ سرمایه گذاری در استان کرمان گرفتار بروکراسی طولانی اداری نخواهد شد و در چهارچوب قانون کارهای آنها را در اسرع وقت انجام می دهیم.
زینی وند عنوان کرد: از رویکردهای غیرقانونی هیچ حمایتی نمی کنم اما در کارهای قانونی خودم و همه مسئولین دستگاه اجرایی نهایت همکاری و حمایت را خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: هدف از سفر  به شهرستان ها برای رسیدگی و رفع مشکلات در اسرع وقت است و در این دو ماه که بنده در استان هستم حدود 85 درصد مشکلات شهرستان ها حل شده است.
استاندار کرمان با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های سیرجان، این شهرستان را به تنهایی یک کشور دانست و عنوان کرد: شهرستان سیرجان یک عظمت است و انسان احساس غرور می کند اما انتظار داریم که این شهرستان طرح های توسعه ای خود را به سایر نقاط استان نیز گسترش دهد.
وی با بیان اینکه باید مدیران بومی را در راستای هدف شان تقویت کنید، اظهار کرد: نباید با فشار آوردن روی شرکت ها در زمینه انجام مسئولیت های اجتماعی و جنبی آنها را از هدف اصلی شان دور کنیم و همچنین بنگاه های اقتصادی باید از حوزه سیاسی خود را دور کنند.
زینی وند تصریح کرد: استان کرمان به اندازه کشورهای پیشرفته مصرف برق صنعتی دارد و این به هر ایرانی احساس غرور می دهد اما یک نگرانی در زمینه کمبود برق صنعتی در آینده نزدیک وجود دارد که طرح هایی در این زمینه داریم.
وی با اشاره به پتانسیل های اقتصادی استان کرمان تاکید کرد: کرمان می تواند کشور را به لحاظ اقتصادی اداره کند.
زینی وند ادامه داد: در سال جاری در استان کرمان بیش از 75 درصد مازاد مالیات پرداخت کرده ایم..
نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: استاندار کرمان در ارزوییه حرف تک تک مردم را گوش کرده و به مشکلات آنان رسیدگی می‌کرد لذا باید از این فرصت حضور ایشان نهایت بهره را ببریم.
 شهباز حسن پور افزود: با مجموعه شورای اداری استان همه مسائل و مشکلات را رفع می‌کنیم و در این راستا از ظرفیت های داخلی استان استفاده کنیم.
وی بیان داشت: همه دستگاه ها با نگاه مثبت از تولید و اشتغال‌زایی استان کرمان حمایت کنند و در این راستا سرمایه ما نیروی انسانی و نه معادن است.
گل گهر با نگاه همه جانبه چشم انداز توسعه را تدوین کند
استاندارکرمان خواستار تدوین چشم انداز توسعه گلگهر با نگاه جامع و همه جانبه و در نظرگرفتن دامنه سرمایه گذاری ها در کل استان شد.زینی وند پس از بازدید از مجتمع معدنی، صنعتی گل گهر با بیان این مطلب از تلاش کارگران، پرسنل و مدیران این مجتمع تقدیر و  به آنها خداقوت گفت.
 استاندار کرمان همچنین از مصلی در حال ساخت شهر سیرجان بازدید کرد. دکترزینی وند، رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس، معاون عمرانی و مشاور اقتصادی سپس از کوی اساتید بنیاد دانشگاهی سیرجان هم با هدف گره گشایی در اجرای پروژه ها بازدیدکردند.
هتل بزرگ سیرجان به مساحت ۲۷هزارمترمربع مقصد بعدی استاندار بود که به گفته زینی وند سال۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد.
در ادامه و پس از بازدید دکترزینی وند از مجتمع معدنی صنعتی گلگهر، جلسه رفع موانع تولید شهرستان سیرجان برگزار شد.
استاندار کرمان از نخستین بیمارستان صنعت کشور بازدید کرد
استاندار کرمان در سفر به شهرستان سیرجان از بیمارستان گل گهر بازدید کرد. این بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی اولین بیمارستان صنعت کشور و در حد فوق تخصصی است و در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
«علی زینی وند» در سفر یک روزه خود به شهرستان های سیرجان و بردسیر از مصلای در حال ساخت سیرجان بازدید کرد.
در ادامه استاندار کرمان از کوی اساتید دانشگاه های شهرستان سیرجان بازدید و با اشاره به مشکل حقوقی آن با مسکن و شهرسازی گفت: طرح تفصیلی شهر سیرجان تصویب شده و پرونده این زمین در دادگاه و منتظر صدور رای است.
وی با اشاره به مذاکرات خود با وزیر راه و شهرسازی در راستای رفع این مشکل اظهار کرد: شما باید به دنبال راهکاری در چهارچوب قانون برای رفع این مشکل باشید.
برپایه این گزارش، مجتمع دانشگاهی سیرجان ۲۱۶ هکتار مساحت دارد که ۳۰ هکتار آن به کوی اساتید دانشگاهیان اختصاص داده شده است.
بازدید از روند ساخت مجتمع خدمات و رفاهی پارس زیگورات(مجموعه اقامتی تفریحی و گردشگری هتل بزرگ سیرجان) مقصد بعدی زینی وند بود.
این پروژه در زمینی به مساحت ۲۷ هزار و ۱۲۸ متر مربع با زیربنایی در حدود ۷۰ هزار و ۲۶۹ مترمربع شامل هتل، مرکز خرید، هایپر مارکت، تالار، سالن های ورزشی، همایش، رستوران و فود کورت در حال احداث است.
گفتنی است تاکنون برای احداث این مجتمع ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و به حدود ۷۰۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار برای تکمیل آن نیاز است.
براساس این گزارش، هتل و تالار این مجموعه ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. مقرر بود قسمت تجاری آن شهریور امسال به بهره برداری رسد که با مشکلاتی مواجه شد و تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید ضمن آنکه هتل آن در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.
استاندار کرمان از سومین کارخانه تسویه شکر دنیا واقع در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان بازدید کرد. کلنگ احداث این کارخانه ۲۵ سال پیش به زمین زده شد و از زمان بهره برداری آن می گذرد.
این کارخانه امسال ۹۰ هزار تن تولید داشته و در تلاش هستند که تولید آن را از روی ۵۰۰ تن به ۱۲۰۰ تن برسانند. شایان ذکر است که با وجود عدم حمایت دولت این کارخانه محصولات خود را به افغانستان،  عراق  و ازبکستان صادر می کند و اکنون ۲۰۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند ‌که با راه اندازی طرح توسعه ای آن به ۴۰۰ نفر خواهد رسید.
مقصد بعدی استاندار کرمان، شرکت تراکتورسازی عمران سیرجان بود که تراکتور باغی و زراعی را مونتاژ و محصولات خود را به سراسر کشور صادر می کند. قابل ذکر است که موتور و گیربکس تراکتورها از خارج کشور وارد می شود و مابقی قطعات داخلی ساز هستند و روزانه ۶ دستگاه تولید و زمینه اشتغال ۷۰ نفر را فراهم کرده است.
استاندار کرمان از پروژه در حال احداث بیمارستان تخصصی فاطمه الزهرا گل‌گهر نیز بازدید کرد.
بر اساس این گزارش، این بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی اولین بیمارستان صنعت کشور و در حد فوق تخصصی است و در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه شده و آبان سال آینده به بهره برداری می رسد.
استاندار کرمان با اشاره به موقعیت شهرستان سیرجان و خدمات بهداشتی و درمانی که به شهرهای همجوار می دهد، اظهار کرد: سیرجان به شهرستان های همجوار در استان هرمزگان و فارس را پوشش دهد که این بیمارستان به آن اضافه می شود.
زینی وند در اولین جمعه بهمن ماه از شرکت توسعه آهن و فولاد واقع منطقه گل گهر بازدید کرد. این شرکت دو ظرفیتی سالانه ۱.۷ میلیون تن آهن اسفنجی تولید می کند و در طرح توسعه آن که سال آینده به بهره برداری می رسد ۳ میلیون تن ورق فولادی تولید خواهد کرد. گفتنی است که در حال حاضر در این شرکت ۱۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵ هزار نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
در این شرکت ۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه تعریف شده است که یکی از آنها نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی است.
برپایه این گزارش این شرکت تا سال ۱۴۰۴ به ۱۵۰۰ مگاوات برق نیاز  دارد و سالانه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان به دلیل قطعی برق و گاز خسارت می بیند.
استاندار کرمان خطاب به شرکت های بزرگ صنعتی گفت: دغدغه تولید برق داشته باشید و اگر از ابتدا این موضوع را مدنظر داشتید اکنون با این مشکل روبرو نبودید.
زینی وند با حضور در مجتمع جهان فولاد از بخش تولید شمش فولاد بازدید کرد شایان ذکر است در این بخش سالانه یک میلیون تن شمش فولاد تولید می شود و با بهره برداری از طرح توسعه ای به دو میلیون تن خواهد رسید.
لینک مطلب: http://eghtesadkerman.ir/News/item/2851