مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با سازمان فنی و حرفهای با هدف گسترش فعالیتهای آموزشی، گفت: باید از رویکرد آموزشِ دانش به سمت آموزش مهارت برویم.
مهندس حسین احمدی در آیین افتتاح مرکز جوار کارگاهی در مجتمع مس سرچشمه که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور برگزار شد، گفت: برای راهاندازی این مرکز، با سازمان فنی و حرفهای تفاهمنامهای منعقد شده و با این سازمان در استان تعامل دوجانبهای خواهیم داشت،
وی ادامه داد: در شرکت مس به مهارت نیاز داریم و با همکاری سازمان فنی و حرفهای، مهارتها را افزایش خواهیم داد؛ با اکتشافات جدید در استان، باید کار را با مهارتهای جدید پیش ببریم، ضمن آنکه تقویت و افزایش مهارتها برای کل استان مفید خواهد بود.
مدیر مجتمع مس سرچشمه همچنین گفت: در حال ساخت مستندهایی هستیم تا هرآنچه که حاصل تجربه کارکنان در گذشته بوده، در اختیار همکاران جدید قرار گیرد و شکافی در این زمینه ایجاد نشود.
احمدی همچنین با تاکید بر اینکه میکوشیم همزمان با حرکات فناورانه دنیا حرکت میکنیم، افزود: در کنار توسعه متوازن که در همه بخشها در دستور کار داشتهایم، زنجیرهای را پیگیری میکنیم که از پیشرفت فناوری در دنیا عقب نمانیم؛ در همین راستا مرکز نوآوری صنعت مس را هم راهاندازی کردیم که اولین استارتآپ آن یکماه قبل برگزار شد و در این مرکز به خلق ایده و تولید محصولات نوآور کمک میکنیم.
مدیر مجتمع مس سرچشمه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کارنامه موفق شرکت مس در سال گذشته، گفت: در حال حاضر در حوزه تولید مس، جزء 20 شرکت برتر دنیا هستیم و جایگاهی که در زمینه ذخایر مس داریم بالاتر و مایه افتخار است.
وی بیان کرد: در سال 99 با وجود بحران کرونا، همکاران ما جهادی کار کردند و تولید شرکت ملی صنایع مس ایران به 280هزار تن مس کاتد رسید که رقم بسیار قابل توجهی است و این در حالی است که برخی شرکتها نتوانستند به اهداف خود برسند.
احمدی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه توسعهای هم، همین روند را داشتهایم بهنحویکه سه طرح بزرگ در سرچشمه و همینطور طرحهایی در شهربابک و آذربایجان آغاز شده که با افتتاح آنها اشتغالزایی ایجاد خواهد شد و تولید مس افزایش خواهد یافت.
مدیر مجتمع مس سرچشمه همچنین گفت: در حوزه مهندسی، پشتیبانی و بومیسازی قطعات هم روند خوبی را داشتهایم و امیدواریم از واردات قطعات مورد نیاز در صنعت مس بینیاز شویم و شرکت مس را بهعنوان ظرفیتی بزرگ برای استان تعریف کنیم و این موضوع را دنبال خواهیم کرد که کارگاههایی در حوزه صنعت مس ایجاد کنیم و به سمتی برویم که خودکفا شویم.