وی تصریح کرد: نظام صنفی کشاورزی جنوب کرمان در سطح شهرستان های جیرفت، کهنوج، عنبرآباد، منوجان، قلعه گنج و رودبار جنوب برنامه ریزی شده است.
میرساردو یکی از اهداف نظام صنفی کشاورزی را هویت بخشی، سازماندهی و ساماندهی بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: تحقق برنامه های نظام صنفی می تواند تحول بزرگی را در بخش کشاورزی فراهم کند.
مدیر تعاون روستایی جنوب کرمان بر تقویت نظام صنفی کشاورزی تاکید کرد و گفت: برای تقویت نظام صنفی و رسیدن این مجموعه به جایگاه واقعی باید شرایط مشارکت همه کشاورزان را فراهم کنیم.
میرساردو افزود: این مجموعه باید کمک کشاورزان باشند و با هویت بخشی بیشتر به پروانه های فعالیت کشاورزی انگیزه مشارکت بهره برداران این بخش را فراهم کرد.
وی ادامه داد: با مشارکت کشاورزان در این واحد صنفی باید روند تقویت و شکل گیری نظام صنفی به عنوان بازوی اجرایی جهاد کشاورزی انجام شود.
میرساردو بر نقش و اهمیت نظام صنفی فعالیت های کشاورزی و کمک مؤثر به نیاز های کشاورزان و بهره برداران در چرخه تولید با توجه به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به نام سال تولید، پشتیبانیها، مانعزدایی تاکید کرد.
وی خواستار افزایش عضو گیری و تشویق کشاورزان تحت پوشش تعاونی های روستایی و کشاورزی جنوب کرمان به عضویت نظام صنفی این منطقه شد.
لینک مطلب: | http://eghtesadkerman.ir/News/item/3226 |