وی افزود: سپس کلاهبردار عنوان میکند که مبلغ مورد نظر به حساب انتقال داده شده است و چون این رسید کاملا شبیه به رسیدهای بانکی است افراد به آن اعتماد می کنند.
وی در ادامه از شناسایی یک متهم در این خصوص خبر داد و گفت: نمونه این شگرد کلاهبرداری پرونده ای ارجاعی به پلیس فتای کرمان بود که در آن فرد کلاهبردار با خرید گوشی تلفن همراه از یک فروشنده طی شش مرحله بدون پرداخت هیچ گونه وجهی، تنها با ایجاد رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری به ارزش 3 میلیارد و 700 میلیون ریال کرده بود و براساس اعتمادی که فروشنده به خریدار داشته بدون اخذ موجودی یا بررسی پیامک بانکی کالا را با تمامی وسایل جانبی به خریدار تحویل داده تا اینکه پس از گذشت چند روز در زمان بررسی موجودی حساب متوجه می شود که از وی کلاهبرداری شده است.
یادگارنژاد ادامه داد: با توجه به اینکه برنامه رسیدساز جعلی در واقع روشی است که با استفاده از آن میتوان رسیدهای بانکی را جعل و در اختیار دیگران قرار داد به شهروندان خصوصا فروشندگان توصیه می کنیم که اقدام به فعال سازی سرویس ارسال پیامک برای تراکنش های انجام شده با کارت بانکی کنند.
وی همچنین افزود: کاربران باید پس از فروش کالا یا خدمات شخصی، صحت واریز پول به حساب خود را بررسی کرده تا از موجودی حساب خود مطمئن شده و بنا را بر اعتماد نگذاشته تا مورد کلاهبرداری واقع نشوند.
رییس پلیس فتای کرمان گفت: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی میتوانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند ، همچنین شماره تماس ۲۴۶۰۳ ۲۱۸ ۰۳۴ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.
لینک مطلب: | http://eghtesadkerman.ir/News/item/3315 |