رئیس انجمن خدمات فنی و مهندسی کرمان در این نشست با اشاره به ظرفیت مناسب پیمانکاری استان، گفت: در شرایط کنونی صادرات خدمات فنی و مهندسی با دشواری هایی روبروست که عمده سرمایه گذاران به دنبال ضمانت صادرات و سرمایه خود در کشورهای هدف هستند. محمدجواد کامیاب افزود: این تشکل به عنوان زیر مجموعهای از اتاق کرمان می تواند در زمینه بهبود روند اعتمادسازی از طریق شناسایی صندوق های ضمانت صادرات موثر باشد.
در ادامه این نشست دبیر انجمن خدمات فنی و مهندسی، هدف از برگزاری این نشست را بررسی امکان ورود به بازارهای هدف صادراتی عنوان و به برگزاری همایش توسعه همکاری های اقتصادی کرمان و افغانستان در اتاق کرمان و نتایج این همایش اشاره کرد و گفت: ظرفیت خوب تولید انرژی الکتریکی از انرژی خورشیدی در کرمان و از سوی دیگر نیاز کشور افغانستان به انرژی، می تواند زمینه مناسبی برای همکاری های دو جانبه باشد. علی نقوی، اظهار کرد: پس از برجام بیشترین سرمایه گذاری های ایران در حوزه انرژی خورشیدی به دلیل کم هزینه بودن و دسترسی آسان بوده که در این زمینه شناخت بازار افغانستان و همچنین محدودیت های گمرکی می تواند اقدام مناسبی برای آغاز سرمایه گذاری ها باشد.
عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان ادامه داد: مزیت سرمایه گذاری در افغانستان عدم محدودیت در واردات ابزار و تجهیزات نیروگاه های خورشیدی، اعتماد بازرگانان افغانستانی برای همکاری با ایران و نیروی کار ارزان در افغانستان است. وی شناسایی پروژه های کوچک، امکان سنجی های اولیه و معرفی شرکت های کرمانی در افغانستان را از راه های شناخت بازارهای رقیب (هند و پاکستان) دانست و تصریح کرد: افزایش توان فنی و مهندسی و سپس فروش خدمات یکی از راه حل های صادرات به کشور افغانستان مطرح شد.
گفتنی است در این نشست پیشنهاد برگزاری جلسات مشاوره و ارائه راه حل توسط شرکت های مجری طرح ها در افغانستان با متقاضیان سرمایه گذاری در این کشور مطرح شد.
لینک مطلب: | http://eghtesadkerman.ir/News/item/371 |