این بار و در آستانه انتخابات دوره هشتم هیات مدیره سازمان، ائتلافی از متخصصان کارآزموده و امتحان پس داده در قالب « گروه مهندسان مهر» شکل گرفته که می توان با اتکا به کارنامه و سوابق درخشان آنها به رقم خوردن روزهای بهتر و تحولاتی نو در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان، امید بست.
در میزگردی که با اعضای «گروه مهندسان مهر» برگزار کردیم، این گروه پیشرو را ترکیبی متوازن و متعادل از همه جهات دیدیم؛ ترکیبی از افراد با تجربه و با انگیزه که هر کدام کارنامه پر و پیمانی از مسئولیت و موفقیت دارند، تخصص، تجربه و انگیزه بالا، مشخصه بارز همه آنهاست، دل در گرو خدمت صادقانه و پیشبرد توسعه استان کرمان دارند، نمایندگانی از تمامی شهرستان های استان را در خود جای داده اند، و مهم تر اینکه آمده اند تا در گذر از منافع فردی، همه گروه های ذینفع سازمان و جامعه مهندسی استان را نمایندگی کنند، صدای همه مهندسان استان باشند و در تامین منافع جمعی اعضای سازمان بکوشند...
مشروح این گفت و گو و میزگرد پیش روی شماست:
در دورههای مختلف، وعدههایی به اعضا در قالب برنامه های انتخاباتی داده شده که بخش قابل توجهی از آنان اجرا نشده است. وعدههای پیشنهادی گروه مهندسان مهر، چقدر ضمانت اجرایی دارد؟
غلامعباس پورسیدی: بهترین شیوه برای اجرای هر موضوعی، شیوه گام به گام است، در این جمع 5 نفر تجربه حضور در هئیت مدیره دوره های قبل را دارند و با شناخت کافی که از فضا دارند این هدف ها و برنامه ها تدوین شده که کاملا قابل اجرا است.
سوال دیگر این که در طی چه فرآیندی میشود کارآمدی بیشتری از نمایندگی های سازمان در شهرستانها را شاهد باشیم؟
غلامعباس پورسیدی: ما به این نتیجه رسیده ایم که سازمان پویایی لازم را ندارد و برای پویایی سازمان، سیستم باید اصلاح و تغییرات بنیادی ایجاد شود، ما باید بتوانیم از توانایی تمامی همکارانمان در سراسر استان کرمان استفاده کنیم، اگر خودخواهیها و خودمحوری ها را کنار بگذاریم و از ظرفیت تمامی افراد استفاده شود خود به خود این سیستم، کارآمد خواهد شد. برای انجام اینکار هیچ راهی به جز اعتماد کردن به همکارانمان نداریم و نباید خیلی موضوعات را پیچیده بکنیم، برای مثال بسیاری از همکاران ما در سازمان ها و نهادهای مختلف و در بخش های موثر و تصمیمساز استان، حضور و مشارکت دارند که ما باید بتوانیم از ظرفیت همه این عزیزان استفاده بکنیم. مشکل ما این است که نتوانسته ایم کار تیمی خوبی انجام بدهیم اما در این دوره تصمیم داریم سازمان را به معنای واقعی تبدیل به یک سازمان مردم نهاد و فراگیر برای همه مهندسان، تبدیل بکنیم.
در مورد مساله حایز اهمیت «مجریان ذیصلاح» و فواید اجرا و پایبندی به آن توضیح بفرمایید و اساسا وجود مجری ذیصلاح چه فایدهای برای کارفرما و مجری و به طور کلی جامعه مهندسان و مردم دارد؟
علیرضا اوحدی: ببینید هر کالایی که برای زندگی روزمره بخواهید خریداری کنید اینکه کجا ساخته شده و چه کیفیت ساختی دارد برای شما اهمیت دارد ولی متاسفانه در بحث ساختمان، کمتر کسی به اینکه چه کسی و با چه کیفیتی ساختمان را میسازد اهمیت میدهد، با اینکه حجم عظیمی از سرمایه ملی در بخش ساختمان سرمایه گذاری می شود و همچنین می تواند بر امنیت و حفظ جان انسانها تاثیر گذار باشد باز هم توجه کافی به این موضوع نمیشود. در بحث مجریان ذیصلاح مدتهاست این قانون تصویب شده و در برخی از استانها هم در حال اجرا است، در استان کرمان مثلثی که باید برای اجرایی شدن این قانون شکل بگیرد با تاخیر روبرو بوده است، 3 ضلع این مثلث، سازمان نظام مهندسی، شهرداری و مجریان ذیصلاح هستند. نظام مهندسی به عنوان بازوی فنی مجموعه ساختمان باید این خدمات را ارائه دهد و شهرداری هم که نماینده وزارت کشور است و باید در زمان صدور پروانه به غیر از سرمایه گذار پروژه که هرشخصی میتواند باشد، سرمایه گذار را موظف به معرفی یک مجری ذیصلاح کند، ضلع سوم هم که مجریان ذیصلاح هستند. شاید پیش از این بهانههایی مبنی بر اینکه تعداد کافی نیرو برای این خدمات نداریم و یا شهرداری با احتیاط به این موضوع ورود می کند، وجود داشت و تصور می شد در صورت اجرای این موضوع برخی کارفرمایان عقب نشینی میکنند و درآمد شهرداری کم میشود، خوشبختانه در این دوره با حضور مهندس عالم زاده که هم تجربه انبوه سازی دارند و هم در امور فنی صاحب نظر هستند، این شانس را داریم که شهرداری، تعامل و همکاری بیشتری انجام دهد. تیمی که در این میزگرد حضور دارد به عنوان یکی از اولین اهدافش این موضوع را مطرح میکند و ضمانت اجرایی این تصمیم هم این است که نمیگوییم از روز اول تمام ساختمانها اجبارا باید مجری ذیصلاح داشته باشند بلکه برای ساختمانهای گروه «ج» و «د» این موضوع مطرح میشود که اهمیت بیشتری هم دارد و ما باور داریم با تعاملی که خواهیم داشت و با پتانسیل موجود در مهندسان استان ظرف مدت 6 ماه میشود این موضوع را اجرایی کرد. شک نکنید اگر این موضوع درست اجرا شود و فواید این تصمیم به چشم بیاید خود مردم برای استفاده از آن، ابراز تمایل خواهند کرد.
در موضوع آموزش مهندسان تا به حال سازمان رویکرد انتفاعی به این مقوله داشته و این دورهها کمتر با اقبال مهندسان روبه رو میشده است، برای اقبال بیشتر جامعه مهندسی به مساله آموزش و به روز شدن دانش فنی آنها چه برنامهای دارید؟
علیرضا اوحدی: هدف این دورهها به روز کردن دانش مجموعه است اما متاسفانه به دلیل نگاه انتفاعی و اجبار مهندسان برای شرکت در این دوره ها ممکن است خود مهندس با رغبت کافی در کلاسها شرکت نکند و مطالبهای هم از طرف مهندسان صورت نمی گیرد و اینها باعث شده که دورهها در یک سطح ثابت باقی بماند. البته در مواردی از طرف وزارتخانه سرفصل دورهها ابلاغ میشود ولی سازمان میتواند خلاقیت داشته باشد و از مدرسان جدید استفاده کند و باعث ترغیب مهندسان استان به شرکت در این دورهها میشود چراکه پتانسیل علمی آن هم در دانشگاههای کرمان وجود دارد.
مهمترین مساله در حوزه معماری و در نگاه معماران عضو سازمان نظام مهندسی چه چیزهایی است و چشم انداز شما برای اصلاح مشکلات در این زمینه چیست؟
سید علی مرتضوی: فقدان کار گروه تخصصی معماری مهمترین موضوع می باشد. یکی از مواردی که در اهداف گروه مهندسان مهر نوشته شده است تشکیل این کارگروه می باشد. جا دارد یادی کنیم از مرحوم مهندس کلانترزاده که در دوره قبل سازمان، دغدغه پرداختن به نابسامانی های حاضر در معماری شهر را داشتند ولی متاسفانه امکان برخورداری از تجربیات ارزشمند ایشان و همچنین جناب مهندس عالم زاده در دوره قبل فراهم نشد. خوشبختانه به لطف سازمان نظام مهندسی، وظیفه اصلی معماران به آنها برگردانده شده است، با تمام احترام به مهندسان همکارم در رشتههای دیگر، وظیفه طراحی معماری یک ساختمان به عهده مهندس معمار است و البته بدون کمک سایر رشته های مهندسی امکان شکل گیری هیچ اثر معماری فراهم نخواهد شد. تبیین جایگاه مهندسان معمار و نقش و اثر آن ها در روند شکل گیری یک اثر معماری از جمله اهداف مد نظر نمایندگان معماری در گروه مهندسان مهر می باشد که امیدوارم این مهم با همکاری و مشارکت و هم اندیشی همه مهندسان به ثمر برسد.در ادامه آقای مهندس ورزنده ،همکار بنده در این گروه نیز توضیحات تکمیلی را خدمت شما ارائه می دهند.
ابوذر ورزنده: در گام اول پس ازتشکیل گروه تخصصی معماری، تعامل سازنده با ارگان ها و سازمان های ذی مدخل در بحث معماری، علی الخصوص شهرداری مدنظر می باشد. همکاری سازمان نظام مهندسی با شهرداری در زمینه کنترل نقشه ها به لحاظ ضوابط و مقررات معماری و شهرسازی، اتفاق مثبتی در جهت افزایش کیفی نقشه ها و حذف موازی کاری های سازمانی خواهد بود، چرا که به عقیده اینجانب سازمان نظام مهندسی می تواند به عنوان بازوی فنی شهرداری ایفای نقش نماید و از این مسیر، زمینه اشتغال بیشتر برای مهندسان نیز فراهم گردد. فقدان فرمها و چک لیست های کنترل و به خصوص فقدان دستور نقشه، یکی دیگر از مهمترین مشکلاتی است که در حال حاضر همکاران معمار با آن مواجه هستند.
ساماندهی برگ بازدید شهرداری که درهمکاری با نقشه برداران می توان وضعیت موجود بستر طراحی را دراختیار معماران قرار داد از دیگر اقدامات مثبت در این مسیر می باشد.
موضوع نقشه های فاز دو معماری به عنوان الزام و ضرورت در زمینه تحقق ایده معمار موضوع بسیار مهمی است که مدنظر گروه مهندسان مهر می باشد چرا که باعث حذف آزمون و خطاهای اجرایی، ارتقا کیفیت و کاهش هزینه های ساخت خواهد شد و همچنین مسیری برای اشتغال زایی همکاران فراهم می گردد.
بحث سیمای شهری و ساماندهی نمای ساختمان بسیار مورد اهمیت است که پس از تشکیل هیات رئیسه معماری، به مدد هم اندیشی با سایر معماران و شهرسازان، می توان سرمنشا تحول در این زمینه شد.
تهیه وتدوین شرح خدمات مهندسان معماری در پروژه های نظارتی نیز از دیگر اهداف تشکیل کارگروه تخصصی معماری می باشد که با همکاری خوبی که نمایندگان معماری گروه مهندسان مهر با نمایندگان سایر رشته ها در گروه مهر دارند قطعا می توانیم به این مهم نیز دست پیدا کنیم.
در ادامه لازم می دانم به اطلاع شما برسانم که نگاه من و همکاران بنده در این گروه، نگاه صرفا رشته ای نمی باشد و امیدوارم با رویکرد فرارشته ای بتوانیم شاهد تحول و تغییرات مشهود در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان باشیم و سازمانی در خور شان مهندسان کرمانی ایجاد نماییم.
یکی از نقدهایی که وجود دارد در مورد نظام نامه هایی است که در سازمان وجود ندارد و فقدان آنها باعث ایجاد سردرگمی در امور مربوطه شده است. گروه مهندسان مهر در صورت ورود به هئیت مدیره، چه برنامهای برای تدوین نظام نامههای مورد نیاز دارد؟
علیرضا گلستانی: شکل گیری و حضور گروه مهندسان مهر به دلیل فضای بسته و محدود فعلی بوده است و لازمه شفافیت، مشارکت افراد و آگاه بخشی به آنان است. اگر انتظار داشته باشیم افراد بدون آگاهی داشتن از امور بتوانند مداخله یا مشارکت کنند، امری تقریبا محال است. کلمه «نظام» از نظم میآید ولی متاسفانه ما در سازمان نظام مهندسی کرمان به نوعی دچار بینظمی هستیم و برای امور جاری هیچ سیستم و نظام نامه تعریف شدهای نداریم. کاری که نظام نامه انجام میدهد این است که امورات سازمان را نظم بخشیده و از رفتار های سلیقه ای جلوگیری خواهد کرد. به طور مثال در مورد انتخاب بازرس برای معرفی به مجمع عمومی که از اختیارات هیات مدیره است، می توان شیوه نامه ای تدوین کرد و بر اساس آن نسبت به انتخاب بازرسان برای معرفی به مجمع اقدام کرد. هر چند که تصویب این شیوه نامه هم توسط هیات مدیره صورت می گیرد ولی با توجه به اینکه اعضای هیات مدیره، منتخب مهندسین هستند، بازتاب افکار عمومی مهندسان درشیوه نامه، اثرات مثبت خود را خواهد داشت.
در بحث «سامانه خدمات الکترونیک مهندسی» که راه اندازی آن یکی از شعارهای این گروه بوده است، آیا میتوان موضوع آموزش را هم در این سامانه پیش بینی کرد تا استفاده از این خدمات برای مهندسان در سراسر استان، آسان تر شود؟
علی فخرالدینی: حتما باید آموزش های مهندسان ساختمانی به روز شود و در قالب این سامانه خدمات ارائه دهیم. هدف ما این است که ساختار بوروکراسی قدیمی را حذف کنیم و فرایند کنترل نقشهها و بایگانی را هم به سامانه اضافه کنیم تا مراجعه حضوری اعضا را به حداقل برسانیم هر چند در استان کرمان تا به حال در این زمینه اقدام مناسبی صورت نگرفته است.
هدف از تشکیل سازمانهای نظام مهندسی ساختمان، اجرای مقررات ملی ساختمان است. استان ما یکی از استانهای زلزلهخیز کشور است و به تنهایی ١٨ گسل فعال دارد و ما باید این موضوع را خیلی جدی بگیریم و یکی از اهداف ما ایجاد کارگروههای تخصصی مثل سازه، زلزله، ژئوتکنیک و مقاوم سازی ساختمان های قدیمی است و همچنین کارگروه ترافیک که یکی از مشکلات اساسی کرمان است. از این طریق می توان خردجمعی و هم اندیشی اعضا و زمینه مشارکت گسترده آنها را فراهم کرد. یکی از اهداف ما، تهیه و تنظیم «نظام نامه نحوه کنترل نقشه ها و انتخاب کنترل کننده ها» در هر رشته است که از نگاههای سلیقهای جلوگیری میکند. یکی از اهداف دیگر تهیه چک لیستهای تخصصی با جزییات کامل برای کمک به مهندسان ناظر است که در کنترل ساختمان ها، کمک شایانی می کند.
در این بخش به ضرورت حضور مهندس نقشه برداری در فرآیند ساخت و ساز خواهیم پرداخت و جایگاه مهندسان نقشه بردار در ادوار گذشته سازمان را بررسی می نماییم:
غلامرضا مهدوی میمند: یک ساختمان برای بهره برداری در بهترین شکل، نیاز به 7 گروه مهندسی در سازمان نظام مهندسی دارد. در ابتدا تمام کارهای یک ساختمان را فقط یک مهندس عمران میکرد اما کم کم نیاز به گروههای مهندسی دیگر هم احساس شد، مهندسان معمار که میخواهند طراحی را شروع کنند غالبا با زمینهای چهارگوشه طرف نیستند و ابعاد زمین بدون نقشه برداری دقیق دچار مشکل میشد. به همین دلیل نیاز به مهندس نقشه بردار احساس شد و در مراحل ساخت هم باید حدود بر و کف و کدهای اجرایی ساختمان درست اجرا شود که در تمام این مراحل، نقشه برداری بسیار مهم است. تمام این خدمات نقشه برداری امروز انجام می شود ولی ساماندهی نشده است و اگر نقشه برداری هم جزو نظام نامهها بیاید، همکاران ما و اعضای صاحب صلاحیت در این زمینه می توانند با دقت و پاسخگویی متقابل به کارفرما، خدمات خود را ارایه کنند. امیدوارم با همدلی و همکاری بیشتر نسبت به گذشته و با حضور گروه مهندسان مهر بتوانیم در حوزه نقشه برداری نواقص را به صورت کامل برطرف نماییم و بیشترین کارایی را در این زمینه شاهد باشیم.
در خصوص وضعیت بازرسی های برق و سطح مشارکت مهندسان برق توضیح دهید و بفرمایید چه محدودیت ها و چالش هایی در این زمینه وجود دارد؟
افشین فرهی مقدم: بازرسی برق حدود 2 سال و نیم گذشته و با پیشینه بیشتر در هیات مدیرههای قبلی، راه اندازی شد و تفاهمنامههایی با حوزه برق شمال و جنوب هم بسته شد. در ادامه بازرسی برق هم اجرا شد و دورههای بازرسی نیز برای مهندسان برق گذاشته شد اما بعد از مدتی با شکایت تعزیرات، مشکلاتی برای سازمان ایجاد شد. بعد از مدتی بنا به دلایلی که بایستی در آینده بررسی شود این بازرسی ها تعطیل شد. به نظر بنده بایستی مجددا با تلاش و همراهی اعضای هییت مدیره دوره هشتم، این بازرسی ها راه اندازی شود؛ هم به دلیل اینکه اشتغال خوبی برای مهندسان برق ایجاد کرده بود و هم اینکه، اجرایی شدن این اتفاق میتواند به بازرسیهای دیگر مثل بازرسی آسانسور و بازرسی شبکههای مخابرات بینجامد که بسیار ضروری هستند. امیدواریم بتوانیم در زمینه بازرسی برق در دوره هشتم هیات رئیسه سازمان نظام مهندسی کرمان، اقدامات مثبتی را انجام دهیم.
چه اهداف دیگری را در دوره جدید برای مهندسان برق عضو سازمان و فراتر از آن برای توسعه آموزشی و علمی در نظام مهندسی استان کرمان می توان دنبال کرد؟
محمدرضا فرامرزپور: یکی از اهداف ما، گسترش و ارتقای دانش فنی مهندسان برق است و ایجاد بانک های اطلاعاتی برای آرشیو نقشههای معماری و تاسیساتی ساختمان و لیست ناظران مجاز و تجهیزاتی که استفاده میکنند و برگزاری دورههای آموزشی در شهرستانها که میتوانند تحول جدی را رقم بزند در این زمینه یکی از رویکردهای ما توجه به روشهای ترغیب کردن مهندسان عضو سازمان به شرکت در دورههای آموزشی برای به روز کردن دانش فنی خودشان است که اطلاعات به روز و دسته بندی شده را به آنها انتقال میدهد. همانطور که میدانید ارضای شغلی و مالی در محبوبیت شغل مهندسان بسیار مهم است و یکی از تلاشهای ما این است که شرایط شغلی و مالی مناسبی را برای مهندسان استان، فراهم کنیم.
در خصوص مسائل رفاهی مهندسان عضو سازمان، توضیحاتی را ارائه بفرمایید و بگویید چطور میتوانید رضایت مهندسان از شرایط رفاهی و ارائه خدمات به آنها را جلب کنید؟
امیر غیاثی طرزی: با احترام به تلاش ها و دستاوردهای گذشتگان، ارائه خدمات متناسب با جایگاه مهندسان، تا به امروز تا حدودی مغفول مانده است برنامه ریزی انجام شده ما مربوط به سه بخش رفاهی، ورزشی و فرهنگی می باشد.
روح جامعه سیزده هزارنفری مهندسان استان کرمان و خصوصا شهرستان ها نیازمند به دمیدن هوای تازه دارد و چه بسا که مشارکت و حضور پایین مهندسان در تمامی عرصه های سازمان، ناشی از این سطح نازل ارائه خدمات رفاهی بوده است.
ما میتوانیم با طرحی نو و ایده های جدید با تکیه بر توان ورزشی و پتاسیل باالقوه افراد حاضر در گروه مهندسان مهر در زمینه های رفاهی و فرهنگی، اقداماتی درخور شان والای مهندسان استان کرمان انجام دهیم.
مختصری از برنامه ها را به شرح ذیل اعلام میکنم؛
- تعامل با رستورانها، تالارها و مجموعههای گردشگری برای خدمات دادن به اعضا
- تعامل با مجموعه های ورزشی در رشته های پایه و همگانی ویژه فرزندان و خانواده اعضا و همچنین ورزش های تخصصی ویژه اعضای محترم سازمان
- تشکیل و حمایت تیم های ورزشی با فراهم کردن شرایط حضور در رخدادهای ورزشی
- ارائه خدمات اقتصادی با همکاری شرکتهای لیزینگ و نمایندگی های خودرویی و همچنین مجموعه بانک ها در خصوص ارائه تسهیلات با شرایط ویژه
- ارائه خدمات کامل تر در خصوص مراکز خدمات درمانی و بیمه به اعضا و خانواده آنان
- افزایش و توسعه خدمات آموزشی
امید است با حضور افراد جدید، چراغ ها روشن و ایده ها مطرح گردد و با اتکا به جوان گرایی در حوزه ورزش بتوانیم با هیات هایی همچون هیات ورزشهای همگانی استان که شامل 79 رشته ورزشی است، تعامل پویایی داشته باشیم و جامعه 100 نفری ورزش مهندسان را به دور از هیاهو در مسیر ارتقا قرار دهیم و مجموعه ای از تیمهای حرفهای و نیمه حرفهای تشکیل دهیم. برای احداث و تجهیز مجموعه ورزشی اختصاصی مهندسان تلاش کنیم. معتقدم جامعه 100 نفری ذکر شده در دوره آینده میتواند به 10 تا 15 برابر افزایش پیدا کند. و با اطمینان می گویم که تمامی این موارد، تحقق یافتنی و قابل اجرا هستند.
با توجه به عضویت شما در دوره هفتم هیات مدیره سازمان نظام مهندسی کرمان، چه بستری برای توسعه فعالیت مهندسان مکانیک فراهم است و گروه مهندسان مهر در دوره جدید، قادر به ایجاد چه تحولات تازه ای در این عرصه است؟
علیرضا قزوینی پوراکبری: بنده به عنوان مهندس مکانیک، توفیق حضور در این ائتلاف را دارم و البته باید به این نکته توجه داشته باشیم که هریک از اعضایی که به هیات مدیره سازمان، ورود پیدا میکنند باید دیدگاه فرارشتهای و فراشهری داشته باشند. بنده به عنوان تنها نماینده گروه مکانیک در این جمع هستم. در خصوص شرایط موجود باید بگویم بازرسی گاز از سال 81 در استان کرمان اجرا میشود و یک تجربه 18 ساله داریم که البته ممکن است نواقصی وجود داشته باشد که سعی در اصلاح آنها داریم، در موضوع گازرسانی به صنایع تفاهم نامهای بین سازمان نظام مهندسی و مدیریت شرکت گاز در حال انعقاد است. در بازرسی آبفا هم شیوه نامه ابلاغ شده است و دفتر بازرسی فاضلاب را تاسیس کرده ایم و دورههایی را هم در شهرستانها داشته ایم، به عنوان مثال یک دوره در شهرستان سیرجان برگزار شده و تصمیم به اجرای این دورهها در شهرستان کهنوج هم گرفته شده است. بازرسی آب هم هر چند در برخی استانهای کشور اجرایی شده اما در استان کرمان هنوز به مرحله اجرا نرسیده است که انشا الله در دوره جدید تلاش می کنیم تا این موضوع هم به نتیجه برسد. در کنترل نقشههای تاسیسات ساختمان نیز یک گروه کنترل طراحی داریم که در حال فعالیت است .
برنامهای داریم که در دوره آینده هیات مدیره، بتواینم از پیشکسوتانی که در عرصه کنترل طراحی نقشه تاسیسات ساختمان در شهرستانهای بزرگ استان فعالیت دارند در خدمت آنها باشیم. موضوع ارجاع نظارت هم به نظر من بسیار خوب و مفید بوده که وزارتخانه درصدد لغو آن است و امیدواریم که تداوم یابد. یکی دیگر از موضوعات مورد بحث هم بازرسی آسانسور است که جلسات زیادی را با اداره استاندارد داشته ایم که متاسفانه همکاری لازم انجام نشده است. امیدواریم در این زمینه هم مشکلات رفع شود و موضوع بازرسی آسانسور به مهندسان کارشناس سپرده شود. در دوره جدید و در قالب گروه مهندسان مهر برای فراهم کردن زمینه مشارکت بیشتر همکارانی که نمایندگی آنها را برعهده داریم تلاش مضاعفی خواهیم کرد.
اگر بخواهید از مجموع مواردی که مطرح کردید، برای دوره جدید اولویتهایی را برای پیگیری اعلام کنید، این موضوعات چه مواردی هستند؟
علیرضا قزوینی پوراکبری: گازرسانی به صنایع استان به نظر من یک اولویت است چراکه نود درصد کار آن، انجام شده و مسیر زیادی تا تحقق کامل، باقی نمانده است. در وهله دوم هم بازرسی آسانسور به نظر من بسیار مهم است که باید پیگیری شود. مقررات ملی ساختمان در زمینه آسانسور تالیف شده و سازمان نظام مهندسی استان باید در اجرای آن رسالتش را به انجام برساند.
با توجه به اینکه بانوان نقش پررنگی در جامعه مهندسی استان دارند آیا شایستهتر نبود که یک خانم هم در این ائتلاف، حضور داشته باشد؟ به طور کلی برنامه گروه مهر برای استفاده از نظرات و مشارکت بیشتر خانمها در سازمان نظام مهندسی استان چیست؟
غلامعباس پورسیدی: نظر ما این است که مدیریت خانمها در اغلب زمینهها از آقایان بهتر است منتهی برخلاف انتظار، مشارکت آنها چندان پررنگ نیست، برای این دوره انتخابات نیز تنها یک خانم کاندیدا بود که ما تمایل داشتیم در لیست ائتلاف، حضور پیدا کند اما این اتفاق نیفتاد. در خصوص بهره گیری از مشارکت خانمها در دوره آینده فعالیت سازمان هم قصد این گروه بر استفاده هرچه بیشتر از نظرات و مشارکت آنهاست و تمام تلاش خود را در این زمینه خواهیم کرد.
لینک مطلب: | http://eghtesadkerman.ir/News/item/425 |