رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان در نشست هماندیشی قیمت خرما با اشاره به ظرفیتهای تولید خرما در جنوب کرمان گفت:پیش بینی میشود امسال ۲۱۰ هزار تن خرما از نخلستانهای منطقه برداشت شود.
احمد احمدپور گفت: سالانه بیش از ۲۱۰ هزارتن خرما سالم و باکیفیت و بعضا ارگانیک در جنوب کرمان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با بیان اهمیت اخذ گواهی سلامت محصولات و تاثیر برندسازی در رونق صادرات و توسعه بازار فروش محصولات، بر ضرورت پیگیری جهت اخذ گواهی سلامت محصولات کشاورزی و لزوم استانداردسازی سردخانه ها و مراکز سورتینگ صادراتی منطقه تاکید کرد.
احمدپور عنوان کرد: برندسازی بخش مهمی از فرایند رشد و توسعه صادرات محصولات کشاورزی می باشد که به شکل بسیار موثری به موفقیت در زمینه بازاریابی و فروش محصولات کشاورزی کمک می کند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان با اشاره به صدور حدود ۸۰ برند صادراتی در منطقه گفت: مهمترین عامل در فروش محصولات کشاورزی جلب اعتماد مشتری هست و به لحاظ آنکه کالای دارای برند به راحتی قابل تشخیص و ردیابی می باشد، برندسازی فرصت مناسبی برای نشان دادن ارزش محصول به بازارفروش می باشد که میطلبد تولید کنندگان و صادرکنندگان جنوب کرمان ضمن پیگیری جهت اخذ گواهی سلامت، کیفیت اصلی و برتر محصولات خود را در قالب برند به بازارهای صادراتی دنیا معرفی و آنها را برجسته نمایند.
در ادامه عنایت سالاری معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت: تعیین نرخ خرید خرما دستوری نیست و بهترین قیمت را بازار عرضه و تقاضا تعیین می کند.
سالاری با اشاره به افزایش هزینه های تولید خرما در منطقه گفت: هزینه های داشت و برداشت و نیروی کار در نخلستان ها به ویژه هزینه های گرده افشانی، خوشهبندی، هرس و برداشت محصول خرما افزایش یافته ولی قیمت از پیش تعیین شده ای برای خرید و فروش خرما از باغداران اعلام نشده و قیمت خرید و فروش خرما از باغداران بر اساس بازار عرضه و تقاضا است.