رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: براساس ارزیابی ها، از ۵۲ حکم اصلی ارائه شده در برنامه ششم، تقریبا ۳۰ درصد تحقق پیدا کرده و با وجود اینکه در سال ششم برنامه قرار داریم، ۷۰ درصد از احکام محقق نشده است...
محمدرضا پورابراهیمی در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: پیشنهاد بنده این است دستگاه های اجرائی دلایل عدم موفقیت احکام برنامه ششم را ضمن تدوین پیشنهادات برای برنامه هفتم داشته باشند.
وی افزود: براساس ارزیابی ها، از ۵۲ حکم اصلی ارائه شده در برنامه ششم، تقریبا ۳۰ درصد تحقق پیدا کرده و با وجود اینکه در سال ششم برنامه قرار داریم، ۷۰ درصد از احکام محقق نشده است. پورابراهیمی تصریح کرد: لازم است بررسی دلایل عدم توفیق دولت های قبل در اجرای احکام برنامه مد نظر قرار بگیرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس بیان کرد: سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری برای برنامه هفتم توسعه ۲۶ بند دارد که باید در چارچوب این سیاست ها عمل شود. وی اظهار کرد: در حوزه دانش بنیان ها، فضای مجازی، اقتصاد دیجیتال، دسترسی به آب های ژرف که از ظرفیت های مهم تامین منابع آبی است، در برنامه های قبلی اشاره نشده و می تواند در دستور کار برنامه هفتم قرار بگیرد و احکام جدید را می توانیم از استان ها در لایجه دولت قرار بدهیم.
پورابراهیمی تصریح کرد: روسای دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی استان و پارک های علم و فناوری اگر احکامی بعد از بازه زمانی به ذهنشان آمد، پس از ارائه لایحه دولت در فرصتی که در اختیار مجلس قرار دارد، می توان پیشنهادات را اضافه کرد.
به گزارش ایسنا، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امیدواریم دولت بتواند در زمان مقرر لایحه برنامه هفتم را بدهد اما به دلیل اینکه بررسی لایحه برنامه توسعه با بودجه ۱۴۰۲ همزمان می شود، پیش بینی این است برنامه هفتم با تمدید سال بعد رو به رو خواهد شد.