دشواری استخراج بیتکوین در حال افزایش است و این صعود دلایل زیادی از جمله افزایش ارزش آن در برابر دلار آمریکا دارد...
آمار ثبت شده نشان میدهد که تنظیم بعدی سختی استخراج بیتکوین برای ۱۲ جولای ۲۰۲۳ برنامهریزی شده است. در تغییر سختی قبلی، سختی استخراج بیتکوین ۳.۲۶ درصد نزول کرد و مجموع را به ۵۰.۶۵ تریلیون کاهش داد اما برآوردها حاکی از آن است که انتظار میرود، سختی استخراج به ۴.۷۴ درصد تا ۷.۷ درصد افزایش یابد زیرا فواصل بلاک بهطور مداوم کمتر از میانگین ۱۰ دقیقه است.
میانگین زمان بلاک در ۹ جولای از هشت دقیقه و دو ثانیه تا ۹ دقیقه و ۱۸ ثانیه در هر بلاک متغیر بود. علاوه بر این، هش ریت کل، در روز یکشنبه (۹ جولای) پس از رسیدن به رکورد ۲۴ ساعته روز قبل، سطح ثابتی در ۴۴۰.۷۲ اگزاهش بر ثانیه را حفظ میکند. در هشتم جولای، در ارتفاع بلاک ۷۹۷هزار ۷۳۳، سوابق نشان میدهد که هش ریت به ۵۳۸.۰۵ اگزاهش بر ثانیه رسید. افزایش هش، سرعت فواصل بلاکها را تسریع کرده و در نتیجه احتمال استخراج ۲۰۱۶ بلاک سریعتر از دو هفته معمولی شده است.
یک افزایش از ۴.۷۴ درصد به ۷.۷ درصد، کاهش ثبت شده در ۲۸ ژوئن را از بین میبرد و مشکل کلی شبکه را به رکورد دیگری میرساند. در انتهای پایین محدوده، افزایش ۴.۷۴ درصدی دشواری را از ۵۰.۶۵ تریلیون فعلی به ۵۳.۰۴ تریلیون افزایش میدهد. در نتیجه، کشف بلاکهای بیتکوین برای استخراجکنندگان به چالش برانگیزترین دوره تاریخ تبدیل خواهد شد. علیرغم دشواری رسیدن به سطوح بالای تاریخی، عوامل متعددی در افزایش نرخ هش نقش داشتهاند.
بر اساس گزارش ایسنا یکی از عوامل این است که بیتکوین در نیمه اول سال ۲۰۲۳ به میزان ۸۰ درصد در برابر دلار آمریکا افزایش یافته است که باعث سود بیشتر استخراج بیتکوین میشود. علاوه بر این، سازندگان نسل بعدی دستگاههای استخراج مدار مجتمع (ASIC)، ویژه برنامه کاربردی را معرفی کردهاند که هشریت بالاتر و کارایی بهبود یافتهای را ارائه میکند. در نهایت، عملیات استخراج که از «زمستان رمزنگاری» سال ۲۰۲۲ جان سالم به در بردند، با به دست آوردن امکانات جدید و استقرار هزاران ماینر بیتکوین، فعالیتهای خود را به طور قابل توجهی گسترش دادند.