مدیرعامل پشمبافی آسیا گفت:در بازدید مسئولان شورای قضائی استان کرمان در شهریورماه امسال مصوب شد بنگاههای اقتصادی ۵۰ درصد نیاز پارچه خود را از این کارخانه تامین کنند و حتی مصوبه شورای تامین را در این زمینه داریم اما تاکنون عملاً اتفاقی در این حوزه نیفتاده است...
کارخانه پشمبافی آسیا یکی از واحدهای تولیدی استان کرمان است که سال ۶۲ کلنگزنی شده و سال ۷۱ شروع به کار کرده است.
این کارخانه بعد از پشت سر گذاشتن چند سال رکود، با ورود بخش خصوصی عملاً از سال ۸۸ فعالیت دارد.
رضا بنی اسدی مدیرعامل این کارخانه در حاشیه بازدید تعدادی از خبرنگاران از بخشهای مختلف این واحد تولیدی اظهار کرد: کارخانه پشمبافی شامل سالنهای ریسندگی، رنگرزی، بافندگی و تکمیل است که بزرگترین سالن تکمیل خاورمیانه را داریم.
وی با اشاره به روند کار از ابتدای ریسندگی نخ تا تولید پارچه بیان کرد: انواع پارچه فاستونی کت و شلوار، مانتو و شلوار و لباس کار در این کارخانه تولید میشود و پروانه بهرهبرداری ما تولید سالیانه دو میلیون متر پارچه و ماهیانه ۴۰ تن نخ است.
بنی اسدی با اشاره به استهلاک دستگاهها اظهار کرد: برای ترمیم خطوط و افزودن ماشین آلات جدید برنامه داریم و قطعاً با این کار شرایط رقابت در بازار بهتر خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه برای شرکتهای استانهای دیگر نخ تولید میکنیم و ظرفیت تولید نخ با کیفیت را داریم، تصریح کرد: نیاز است در زمینه پرداخت تسهیلات و رفع موانع تولید، دستگاههای مربوطه با ما همکاری داشته باشند.
بنی اسدی با بیان اینکه از بازارهای تهران، مشهد، کردستان سفارش داریم و چند سفارش خارجی در حد نمونه در حال تولید است، نوید داد: سال آینده اتفاقات بهتری در کارخانه خواهد افتاد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای افزایش اشتغال و رونق تولید استان باید حمایت شویم و خرید از داخل استان صورت گیرد زیرا ظرفیت تولید صفر تا ۱۰۰ وجود دارد و در این زمینه طی بازدید مسئولان شورای قضائی استان کرمان(شهریورماه سال جاری) مصوب شد بنگاههای اقتصادی ۵۰ درصد نیاز پارچه خود را از این کارخانه تامین کنند و حتی مصوبه شورای تامین را در این زمینه داریم اما تاکنون عملاً اتفاقی در این حوزه نیفتاده است.
قاچاق، آسیب زیادی به صنعت نساجی زده است
بنی اسدی با اشاره به مشکلات صنعت نساجی و عمر بالای ماشین آلات بیان کرد: گلوگاههای اصلی قاچاق گرفته نشده و این موجب آسیب زیاد به صنعت نساجی شده است؛ اگر جلوی قاچاق گرفته شود، تولید و اشتغال رونق یافته و کارخانجات ورشکسته احیا و اشتغالزایی صورت میگیرد.
وی افزود: کارخانه ما سالهای گذشته صادرات داشت و اکنون این توانمندی وجود دارد و مشتریان استانهای دیگر به کیفیت خوب تولیدات ما اذعان دارند و تلاش داریم با ترمیم خط، صادرات را از سر بگیریم.
بنی اسدی با اشاره به نیاز مجموعه به تسهیلات کم بهره گفت: در حال حاضر ۱۵۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند و کارخانه سه شیفت فعال است که با خرید دستگاه جدید و افزایش تولید، میتوانیم اشتغال را به بیش از ۲۰۰ نفر افزایش بدهیم.
وی با اشاره به اینکه دو بار به عنوان واحد صنعتی برتر سال انتخاب شدهایم، گفت: ۶۰ درصد نیروهای این واحد بانوان و ۴۰ درصد آنها زنان سرپرست خانوار هستند و محیط امنی برای اشتغال این بانوان فراهم شده است.
بنی اسدی افزود: اکنون ۳۰ درصد ظرفیت تولید کارخانه فعال است و در صورت سفارش، ظرفیت افزایش تولید وجود دارد و نیازمند حمایت هستیم.