printlogo


۱۰۰ هزار تن پیاز طرح استمرار و بادمجان گلخانه‌ای؛
آغاز برداشت نوبرانه‌های گلخانه‌ای در عنبرآباد
آغاز برداشت نوبرانه‌های گلخانه‌ای در عنبرآباد
کد خبر: 9747
مدیر جهادکشاورزی عنبرآباد از آغاز برداشت بیش از ۱۰۰ هزار تن پیاز طرح استمرار و بادمجان گلخانه‌ای به در این شهرستان خبر داد...
ابوالحسن  پیرنیا سطح زیرکشت پیاز طرح استمرار در شهرستان عنبرآباد را ۲۱۱۸ هکتار اعلام کرد و گفت: برداشت پیاز طرح استمرار از نیمه اول آذرماه در این شهرستان آغاز شده و تا پایان اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
وی سطح زیرکشت پیاز طرح استمرار شهرستان عنبرآباد را ۲۱۱۸ هکتار با متوسط عملکرد ۵۳ تن در هکتار عنوان کرد و افزود: برای برداشت هر هکتار محصول پیاز از ۷۵ تا ۸۰ نفر نیروی کار بومی استفاده می‌شود.
پیرنیا شرایط مطلوب اقلیمی در سال جاری را به همراه استفاده از بذر سالم و استاندارد و هم چنین تغذیه مناسب، در میزان برداشت محصول را موثر دانست و اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود از ۲۱۱۸ هکتار سطح زیرکشت پیاز بیش از ۱۰۰ هزار تن محصول با کیفیت برداشت و به بازارهای هدف عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی عنبرآباد از کشاورزان خواست تا نسبت به برداشت و عرضه به موقع محصول خود برنامه‌ریزی کنند و گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت پیاز مناسب است لذا کشاورزان باید نسبت به برداشت منظم، مداوم و عرضه به بازارهای مصرف اقدام کنند تا با مشکل انباشته شدن محصول، عرضه بیش از تقاضا و کسادی بازار در روزهای پایانی روبرو نشویم.  
 برداشت ۷۲۰۰ تُن محصول بادمجان گلخانه‌ای
 وی هم چنین سطح زیرکشت محصول بادمجان گلخانه‌ای در شهرستان عنبرآباد  را ۶۰ هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۷۲۰۰ تن محصول بادمجان برداشت و روانه بازارهای داخلی و خارجی شود .
به گزارش ایسنا،مدیر جهادکشاورزی عنبرآباد بیان کرد: برداشت این محصول همه ساله از اواسط آبان ماه آغاز شده و تا پایان خرداد ماه سال آینده ادامه دارد.
پیرنیا ارقام بادمجان گلخانه‌ای را قلمی، دلمه‌ای و لامپی عنوان کرد که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش تولید خواهیم داشت.
لینک مطلب: http://eghtesadkerman.ir/News/item/9747