اقتصاد کرمان: سمپوزیوم توسعه همکاریهای دانشبنیان و ارزشآفرین صنعت مس و دانشگاه به میزبانی شرکت ملی صنایع مس و مجتمع مس سرچشمه فرصت مناسبی بود تا اهمیت این راهبرد توسعهای در صنعت مس مورد توجه قرار گیرد.در این سمپوزیوم دوروزه با حضور مدیران شرکت ملی صنایع مس و اساتید و صاحبنظران برجسته دانشگاهی به بررسی و امکانسنجی خلق ارزش از رهگذر هوشمندسازی این صنعت پرداخته شد.
دومین ماه سال ۱۴۰۱ با رشد همه بازارهای مالی همراه بود. در این میان سکه بیشترین و دلار صرافی ملی کمترین رشد را تجربه کردند. بازدهی کالاهای بادوام نیز نسبت به ماه قبل، رشد بیشتری داشته است. بازدهی بازارها در اردیبهشت ۱۴۰۱ چگونه بود؟
مرکز پژوهشهای مجلس در جدیدترین گزارش خود به بررسی ابعاد اقتصاد کلان شیوع ویروس کرونا پرداخته است. در این گزارش آمده است: اقتصاد ایران بهویژه در فصل بهرا با رکود همراه خواهد بود، اما نااطمینانی از شرایط در آینده، بسیار مهمتر و تأثیرگذارتر از آثار رکودی اولیه است.