• جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ -
  • 19 April 2024

  • جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ -
  • 19 April 2024
مدیر اکتشافات و توسعه معادن گل گهر:

یک چهارم برنامه های حفاری گل گهر به انجام رسید

مدیر اکتشافات و توسعه معادن شرکت معدنی و صنعتی گل گهر گفت: برنامه امسال این شرکت، انجام 40 هزار متر حفاری در گل گهر و سایر مناطق کشور است که بر طبق آن 25 هزار متر حفاری در منطقه گل گهر و 15 هزار متر حفاری در سایر مناطق پیش بینی شده است.‌ تاکنون 10 هزار متر حفاری از برنامه پیش بینی شده انجام شده است، اما با توجه به اینکه انعقاد قراردادهای مربوطه در خردادماه اتفاق افتاد، از برنامه عقب نبوده و به نظر می رسد بتوانیم تا پایان سال به هدف طراحی شده دست یابیم.

حسین اکبری افزود: اهداف اکتشافی که گل گهر پیگیری می کند، تنها منحصر به منطقه گل گهر نیست، بلکه بخش کوچکی از آن در این منطقه دنبال می شود.
به گفته وی، با توجه به ظرفیت و بزرگی گل گهر، این شرکت در همه نقاط کشور فعالیت داشته و با شرکت های بزرگ هم‌تراز خود در زمینه های اکتشافات و همچنین مشاوره همکاری دارد.
اکبری اظهار داشت:‌ فعالیت جدی که اکنون از سوی این شرکت پیگیری می شود، حفاری در منطقه گل گهر است.
وی ادامه داد:‌ گل گهر متشکل از 6 معدن بزرگ به وسعت حدود 75 کیلومتر مربع است، اما علامت سوال هایی همچنان وجود دارد که آیا ذخایر گل گهر محدود به همین معادن و همین عمق است یا خیر؟‌ و با اطلاعاتی که جمع آوری کرده ایم، پاسخگویی به این پرسش ها را در دستور کار داریم.
احتمال کانسار مس- طلا در بم
مدیر اکتشافات و توسعه معادن گل گهر در تشریح سایر برنامه های گل گهر، اظهار داشت: در فاز پی جویی و شناسایی، در منطقه بم که یک پهنه است، مسئولیت اکتشاف کل پهنه را بر عهده داشتیم که زیرمجموعه گروه فلزی ها و بیشتر پلی متال است.
وی بیان داشت:‌ در این پهنه 32 تارگت تعریف شده که تاکنون اکتشاف عمومی در دو تارگت آغاز شده و یکی از آنها به مرحله حفاری رسیده است.
مدیر اکتشافات و توسعه معادن گل گهر گفت:‌ مطالعات این تارگت در سطح یک 25 هزارم بوده و با انجام عملیات ژئوشیمی و ژئوفیزیک، احتمال کانسار مس- طلا در آن می رود که اگر حفاری جواب بدهد، به نتیجه قطعی خواهیم رسید.
وی افزود:‌ تارگت دیگری که اکتشاف آن آغاز شده در منطقه جنوب بم واقع بوده که ناحیه ای صعب العبور است.
اکبری، از ورود به فاز شناسایی و پی جویی در خراسان رضوی از سوی این شرکت خبر داد که تاکنون بیش از 50 درصد پیشرفت داشته، مطالعات عکس های ماهواره ای، همچنین عملیات ژئوشیمی و بررسی نقشه های زمین شناسی آن انجام شده و احتمالا از هفته آینده تیمی برای بررسی آنومانی ها به این منطقه اعزام می شوند.
وی همچنین از برنامه ریزی برای فعال سازی معادن کوچک توسط این شرکت خبر داد که از سوی ایمیدرو برنامه ریزی شده و گفت:‌ بررسی معادن غیرفعال در حدود 50 محدوده آهنی در سطح کشور را در دستور کار داریم.
این مسئول شرکت گل گهر ادامه داد: با توجه به اینکه اطلاعات بتازگی از سوی ایمیدرو به شرکت ارسال شده و با عنایت به تعداد زیاد معادن، تیم کارشناسی در حال بررسی موضوع است.
وی در عین حال یادآور شد:‌ به نظر می رسد برخی از این معادن، غیرفعال نباشند، بلکه ذخایر آنها در گذشته برداشت شده و در حقیقت دیگر ذخیره ای در آنها وجود نداشته باشد.
 
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/956
اخبار مرتبط
نظرات شما