• جمعه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ -
  • 18 July 2025

  • جمعه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ -
  • 18 July 2025
جهت‌گیری اتاق کرمان تشریح شد؛

تقویت تاب آوری بنگاه‌ها

رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه تمامی تلاش خود را برای کمک به فعالان اقتصادی در شرایط بحران و پس از جنگ 12 روزه انجام خواهیم داد، گفت: فعالیت‌های اتاق کرمان را به مسائل مربوط به تاب آوری بنگاه‌های اقتصادی سوق داده‌ایم...

رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه تمامی تلاش خود را برای کمک به فعالان اقتصادی در شرایط بحران و پس از جنگ 12 روزه انجام خواهیم داد، گفت: فعالیت های اتاق کرمان را به مسائل مربوط به تاب آوری بنگاههای اقتصادی سوق داده ایم و در این زمینه برگزاری دوره های آموزشی، تولید محتوا در نشریه اتاق، فعالیت های پژوهشی و… را مرتبط با تاب آوری برنامه ریزی و اجرا کرده ایم.
سیدمهدی طبیب زاده، در نشست هیات رئیسه با روسای دفاتر اتاق در شهرستان ها افزود: همچنین در حال بررسی تجربیات مشابه در سایر کشورها مانند پاکستان در چنین شرایط بحرانی هستیم تا بتوان بهتر و بیشتر به یاری فعالان اقتصادی و بنگاه های تولیدی بشتابیم.
وی اظهار کرد: در بخش اجرایی نیز از واحدهای تولیدی در زنجیره تامین موادغذایی به عنوان نیاز اصلی مردم، بازدیدهایی انجام و در حد امکان به پیگیری برای رفع برخی مسائل آنها از جمله قطعی برق و تامین گازوئیل و… پرداختیم و سایر مسائل آنها را نیز برای تداوم تولید پیگیری می کنیم.
رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه چهار نمایندگی اتاق کرمان در سیرجان، رفسنجان، شرق و جنوب استان در شرایط فعلی برای تحمل شرایط سخت به بنگاهها کمک کرده اند اما کافی نبوده است، بیان کرد: از روسای دفاتر اتاق در شهرستان ها درخواست داریم با هدف کمک به استمرار تولید، مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی در شهرستان ها را برای پیگیری و طرح در نشست های مختلف استان منتقل کنند.
حفظ بنگاههای اقتصادی موجود مهمترین اقدام کنونی است 
در ادامه این نشست عضو هیات رئیسه اتاق کرمان با بیان اینکه در شرایط بحرانی و پس از جنگ باید به بنگاهها و فعالان اقتصادی کمک کرد، گفت: حفظ ظرفیت ها و توانمندی های بنگاههای تولیدی موجود مهمترین اقدام در شرایط کنونی است.
حمید عزت آبادی پور، تصریح کرد: بهتر است در این شرایط با مشارکت استانداری و اتاق کرمان، ستاد بحران را به شهرستان ها تعمیم دهیم و با اعلام عمومی به فعالان اقتصادی و جمع آوری مسائل و چالش های آنها، برای نگهداشت و تاب آوری بنگاههای اقتصادی در هر منطقه برنامه ریزی های ویژه ای انجام داد.
وی در ادامه با اشاره به تفویض اختیاراتی که استانداران در رابطه با بسته حمایتی دولت از کسب و کارها دریافت کرده اند، افزود: بررسی شود که با این اختیارات در استان کرمان چه می توان انجام داد و از این فرصت برای کمک به اقتصاد استان استفاده کرد.
آئین نامه حمایت از بنگاههای اقتصادی در بحران را به استاندار ارائه داده ایم
عضو دیگر هیات رئیسه اتاق کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه در همان روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی ستاد مدیریت بحران در اتاق تشکیل و بازدید از چندین واحد تولیدی انجام شد، گفت: در این زمینه آئین نامه ای برای حمایت از بنگاههای اقتصادی در شرایط بحران، تدوین و به استاندار کرمان ارائه کردیم.
عباس جبالبارزی، تصریح کرد: هنوز در رابطه با این آئین نامه اظهارنظری از سوی استانداری به اتاق کرمان اعلام نشده و امیدواریم هر چه زودتر بتوانیم ساختار مناسبی برای حمایت از بنگاهها در شرایط بحران تدوین و اجرا کنیم. وی ادامه داد: اتاق همواره از فعالان اقتصادی حمایت می کند اما باید در چنین شرایطی نیازها احصا و اولویت بندی شوند و بر اساس آنها برای کمک به بنگاهها برنامه ریزی صورت گیرد.
حمایت از دو قطب کشاورزی و صنعتی در شرق استان
در ادامه حامد بدرآبادی، رئیس دفتر اتاق کرمان در شرق استان با اشاره به اینکه بیشترین دغدغه ناشی از جنگ احساس عدم امنیت است که این احساس ناامنی تاثیر بسیاری در روان جامعه و فعالان اقتصادی داشت، گفت: شرق استان در دو قطب کشاورزی و صنعتی بسیار فعال است و همچنین منطقه ویژه اقتصادی بم نیز نقش بسزایی در اقتصاد منطقه دارد که دفتر اتاق در شرق استان برای حمایت و کمک به آنها در راستای سیاست گذاری های اتاق کرمان پیش خواهد رفت
مناطق آسیب پذیر اقتصاد رفسنجان در بحران ها شناسایی شد
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان،همچنین مجید حجت، رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان نیز به برگزاری نشست هایی در رابطه با حمایت از بنگاههای اقتصادی در شرایط بحران در این شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: مناطق آسیب پذیر اقتصاد رفسنجان در بحران ها شناسایی و پیشنهاداتی برای نجات و کمک به بنگاهها و واحدهای تولیدی این شهرستان ارائه شد.
گفتنی است در این نشست موضوع اخراج نیروی کار افغانستانی از صنعت و کشاورزی استان و تاثیر آن در اقتصاد شهرستان های مختلف مطرح، همچنین پیشنهاداتی برای نیروی کار جایگزین به ویژه در فصل برداشت محصولات کشاورزی ارائه شد و رئیس اتاق کرمان برای پیگیری این مسئله در سطوح بالا قول مساعد داد.
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/14452
اخبار مرتبط
نظرات شما