• پنج شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ -
  • 31 July 2025

  • پنج شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ -
  • 31 July 2025
به زودی به بازار عرضه می شود؛

نسخه ترامپی کوکاکولا

کوکاکولا نسخه جدیدی از نوشابه خود را که مورد تایید ترامپ است، عرضه می‌کند. اعلامیه کوکاکولا پس از آن منتشر شد که هفته گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در شبکه‌های اجتماعی پستی منتشر کرد که در آن ادعا کرد این شرکت را متقاعد کرده است که شربت ذرت با فروکتوز بالا را جایگزین کند...

به نوشته سی‌‌ان‌ان، کوکاکولا تایید کرد که کوکاکولا جدیدی را که با شکر نیشکر ساخته شده است، عرضه خواهد کرد. این اعلامیه پس از آن منتشر شد که هفته گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در شبکه‌های اجتماعی پستی منتشر کرد که در آن ادعا کرد این شرکت را متقاعد کرده است که شربت ذرت با فروکتوز بالا را جایگزین کند.
این شرکت روز سه‌شنبه در گزارش درآمد خود فاش کرد که به عنوان «بخشی از دستور کار نوآوری مداوم خود»، در پاییز «محصولی ساخته شده با شکر نیشکر آمریکایی» را به عنوان بخشی از طیف محصولات خود عرضه خواهد کرد. برخی از نسخه‌های کوکاکولا در حال حاضر از شکر نیشکر استفاده می‌کنند، از جمله کوکاکولایی که در مکزیک فروخته می‌شود.
کوکاکولا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این محصول جدید برای تکمیل سبد محصولات اصلی شرکت و ارائه گزینه‌های بیشتر در مناسبت‌ها و ترجیحات مختلف طراحی شده است». جیمز کوئینسی، مدیرعامل این شرکت، در تماسی با تحلیلگران گفت که فکر می‌کند این نوشیدنی «گزینه‌ای پایدار برای مصرف‌کنندگان خواهد بود» و خاطرنشان کرد که کوکاکولا از شکر نیشکر در چندین نوشیدنی دیگر خود که در ایالات متحده فروخته می‌شود، از جمله لیموناد و قهوه، استفاده می‌کند. او گفت: «شکر نیشکر با برخی از محصولات دیگر ما مخلوط شده است، بنابراین ما قطعاً به دنبال استفاده از تمام ابزارهای موجود برای شیرین‌سازی در مواردی هستیم که ترجیحات مصرف‌کننده وجود دارد».
هفته گذشته، ترامپ گفت که کوکاکولا «موافقت» کرده که از شکر نیشکر در کولاهای خود استفاده کند. اما اعلامیه روز سه‌شنبه نشان می‌دهد که دستور ساخت اصلی کوکاکولا تغییر نمی‌کند و همچنان از شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده خواهد کرد. در عوض، این شرکت یک محصول کوکاکولا جداگانه تولید خواهد کرد که شامل شکر نیشکر است.
کوکاکولای ساخت آمریکا با شربت ذرت با فروکتوز بالا ساخته می‌شود، ماده‌ای که وزیر بهداشت و خدمات انسانی ترامپ، رابرت اف. کندی جونیور، به شدت از آن حمایت کرده است. کندی، که رهبری حذف بسیاری از مواد مصنوعی و بسیار فرآوری شده از غذاهای آمریکایی را بر عهده داشته، در یک قسمت از پادکست دکتر جردن پترسون در ماه سپتامبر، شربت ذرت با فروکتوز بالا را «فرمولی برای چاق و دیابتی کردن شما» نامیده است. شربت ذرت یک شیرین‌کننده رایج و ارزان است، به همین دلیل کوکاکولا سال‌ها پیش این تغییر را انجام داد. اما کارشناسان سلامت می‌گویند نوشابه‌های پر از شکر سالم نیستند - چه با شکر نیشکر درست شده باشند و چه با شربت ذرت.
اوا گرینتال، دانشمند ارشد سیاست‌گذاری در مرکز علوم در راستای منافع عمومی، یک گروه غیرانتفاعی مدافع مصرف‌کنندگان، پیش از این به CNN گفته بود: «مصرف بیش از حد شکر از هر منبعی به سلامتی آسیب می‌رساند. برای سالم‌تر کردن عرضه مواد غذایی ایالات متحده، دولت ترامپ باید روی شکر کمتر تمرکز کند، نه شکر متفاوت».
در همین حال، رقیب کوکاکولا، پپسی‌،  هیچ تغییر عمده‌ای ایجاد نمی‌کند. با این حال، نوشابه پری‌بیوتیک تازه معرفی شده این شرکت حاوی شکر نیشکر است، همانطور که برند Poppi که اخیراً خریداری کرده نیز حاوی شکر نیشکر است.
به گزارش اکوایران، رامون لاگوارتا، مدیرعامل پپسی‌کو، هفته گذشته در مصاحبه با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «شکر در آمریکا گران‌تر از بسیاری از نقاط جهان است، بنابراین فکر می‌کنم احتمالاً گفتگوهایی با دولت در مورد چگونگی مقرون‌به‌صرفه‌تر کردن شکر در آمریکا، چگونگی داشتن یک استراتژی کشاورزی که احتمالاً هزینه شکر را کاهش دهد و این امر بخش زیادی از این گذار را برای ما و کل صنعت تسهیل کند، در جریان است».
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/14530
اخبار مرتبط
نظرات شما