• پنج شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ -
  • 04 September 2025

  • پنج شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ -
  • 04 September 2025
در اتاق کرمان راه اندازی می شود؛

انجمن تولیدکنندگان شیرینی سنتی کرمان

در نشست مشترک کمیسیون گردشگری و صنایع دستی و دفتر نمایندگی اتاق کرمان در رفسنجان با حضور جمعی از تولیدکنندگان شیرینی خانگی و سنتی کرمان، در خصوص تشکیل انجمن تولیدکنندگان شیرینی خانگی و سنتی استان کرمان همفکری شد...

انجمن تولیدکنندگان شیرینی خانگی و سنتی استان کرمان به منظور انسجام و هم افزایی این حوزه، کارآفرینی، جلوگیری از خام فروشی محصولاتی همچون خرما، پسته، گردو و گل محمدی، برندسازی و معرفی شیرینی های متنوع کرمان در سطح ملی و بین المللی تشکیل می شود.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق کرمان در این نشست با اشاره به وجود صنایع خلاق در استان، اظهار کرد: یکی از این صنایع در حوزه شیرینی با رعایت مسائل فرهنگی و توجه به مواد اولیه تولیدی این حوزه در استان یعنی خرما و پسته فعالیت می کند. محمد افشاری پور، انسجام فعالان شیرینی کرمان را ضروری خواند و تصریح کرد: هدف ما توانمندی بانوان در تولید این محصولات است تا هم به اقتصاد خانواده و هم اقتصاد جامعه کمک کنند.
در ادامه رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان با اشاره به ظرفیت های بسیار استان برای تولید شیرینی های خانگی، گفت: شیرینی خانگی اثری هنری است و نباید آن را صرفاً محصولی برای فروش معرفی کرد زیرا این شیرینی ها متفاوت از تولیدات قنادی ها هستند. مجید حجت نوقی، با بیان اینکه فعالان تولیدات خانگی شیرینی کرمان باید منسجم شده و برای پیشبرد اهداف خود انجمن تشکیل دهند، ادامه داد: فعالیت تولیدکنندگان شیرینی خانگی کرمان، محدود به استان است اما باید فراتر از این فکر کنیم تا این محصولات در سطح ملی و بین المللی معرفی شود.
وی با اشاره به ظرفیت های قوی استان برای تولید مواد اولیه شیرینی خانگی، خاطرنشان کرد: بهترین محصولات خرما، پسته، گردو و گل محمدی در کرمان تولید و همچنین کارخانه تولید آرد نیز با بهترین و متنوع ترین نوع آرد به زودی در رفسنجان افتتاح می شود که باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم. رئیس دفتر اتاق کرمان در رفسنجان در ادامه به مزیت های تشکیل انجمن تولیدات شیرینی خانگی و سنتی کرمان پرداخت و گفت: رفع دغدغه تولیدکنندگان در خصوص قیمت گذاری محصولات خود، دسترسی راحت تر به مواد اولیه با کیفیت، مطالبه گری، برگزاری نمایشگاه ها، رویدادها و برخورداری از حمایت های اتاق از جمله مزیت های تشکیل این انجمن است.
حجت، پیشنهاد ارائه تولیدات شیرینی خانگی کرمان در پاویون اتاق ایران در نمایشگاه های مختلف و همچنین شرکت فعالان این حوزه در دوره های آموزشی اتاق کرمان، اضافه کرد: متاسفانه در کرمان به تکمیل زنجیره ارزش محصولاتی همچون خرما و پسته توجه نمی شود اما تولیدکنندگان شیرینی خانگی می توانند به ایجاد ارزش افزوده محصولات کشاورزی و باغی کمک کنند و از طریق کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان به صورت مستقیم با تولیدکنندگان این حوزه ارتباط بگیرند.
به گزارش روابط عمومی اتاق کرمان، وی با اشاره به اهمیت مشاغل خانگی در دنیا و ایجاد کارآفرینی از این طریق گفت: اتاق کرمان در کنار فعالان و تولیدکنندگان شیرینی های خانگی و سنتی است تا بتوانند ضمن معرفی محصولات خود در سطح ملی و بین المللی، کارآفرینی کنند و با تشکیل انجمن فعالان این حوزه، می توانند برای رسیدن به اهداف خود قوی تر کار کنند.
گفتنی است، در این نشست که با حضور تولیدکنندگان شیرینی های خانگی و سنتی سراسر استان برگزار شد، شرایط تشکیل و پیوستن به انجمن تولیدکنندگان شیرینی خانگی و سنتی استان مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
 
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/14767
اخبار مرتبط
نظرات شما