• یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
  • ۱۱ May ۲۰۲۵

  • یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
  • ۱۱ May ۲۰۲۵
بیشترین افزایش سرمایه تاریخ بورس توسط یک شرکت کرمانی رقم خورد؛

افزایش سرمایه ۳۷۳۹ درصدی «کرمان» تصویب شد

افزایش سرمایه ۳۷۳۹ درصدی شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان(سهام‌طلایی) در نشست مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام، از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها در سرمایه گذاری‌های بلندمدت مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.

در مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام این شرکت، سرمایه شرکت توسعه عمران کرمان از محل تجدید ارزیابی دارایی ها از ۱۱۱ میلیارد تومان به چهار هزار و ۲۶۲ میلیارد تومان افزایش یافت که این افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها، در تاریخ بورس کشور بی‌سابقه بوده است.

این شرکت در پایان سال گذشته توانسته بود مجوز این افزایش سرمایه را از سازمان بورس ایران دریافت کند.

گفتنی است: شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان در سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را در صنایع آب و برق، ساختمان، کانی های غیرفلزی، فلزات اساسی و پتروشیمی آغاز کرده و با ۱۷ شرکت فرعی وابسته به این شرکت در هشت استان گیلان، مرکزی، آذربایجان غربی، یزد، مازندران، خراسان رضوی، کرمان و کیش فعالیت دارد.

از مجموع ۲۲۰ هزار نفر سهامدار این شرکت بیش از ۱۷۰ هزار نفر از استان کرمان هستند که این مهم نشان دهنده نقش و توجه مردم استان به توسعه زیرساخت ها در کرمان و کشور است.

لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/۳۰۵۲
اخبار مرتبط
نظرات شما


بازسازی