به گزارش مرکز آمار ایران، در آبان ماه ١۴٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات در این گروه، اقلام برنج ایرانی درجه یک با ۵.۱درصد، رشته آش با ۴.۲درصد و شیرینی خشک با ۴.۰درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با ۷.۸درصد و ماهی قزل آلا با ۶.۹درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پنیر ایرانی پاستوریزه با ۴.۵درصد، کره پاستوریزه (کره حیوانی) با ۴.۲درصد و دوغ پاستوریزه با ۳.۴درصد بوده است. همچنین در این گروه روغن نباتی جامد با ۴.١- درصد و روغن مایع با ۰.۴- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. میوه و خشکبار در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیموترش با ۴.۵درصد و هلو با ۴.۳درصد است. همچنین در این گروه پرتقال با ٢٢.٨- درصد و موز با ١.۴- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. سبزیجات و حبوبات در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با ۳۳.۵درصد، فلفل دلمه ای با ١۵.٨ درصد و سیب زمینی با ١٢.٠ درصد است. همچنین در این گروه هویج فرنگی با ۲۴.۵- درصد و خیار با ۶.۴- بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند. قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به رب گوجه فرنگی با ۱۳.۳درصد و سس گوجه فرنگی با ۵.۱درصد است.