• پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ -
  • 25 April 2024

  • پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ -
  • 25 April 2024
«علی جزینی زاده» به جای «علی قاسم زاده»؛

مدیرکل جدید فرودگاه‌های کرمان معرفی شد

آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرودگاه های استان کرمان برگزار شد.در این آیین «علی جزینی زاده» به عنوان مدیرکل جدید فرودگاه های استان کرمان معرفی و از خدمات «علی قاسم زاده» تقدیر شد.

تامین هواپیما بزرگترین دغدغه فرودگاه‌های کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: تامین هواپیما بزرگترین دغدغه فرودگاه‌های کشور است که ضرورت دارد دولت و مجلس شورای اسلامی به رفع این مشکل کمک کنند.
حمیدرضا سیدی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرودگاه های استان کرمان افزود: ایران امروز به ۵۵۰ فروند هواپیما نیاز دارد که در ۵۳ فرودگاه با مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ۱۰ فرودگاه آزاد و مناطق نفتی مورد استفاده قرار گیرد و تامین این تعداد هواپیما موجب می شود که پاسخگوی پروازهای اربعین، حج و سایر نیازهای کشور باشیم.
وی با اشاره به وجود ۱۷۰ هواپیما در خطوط پروازی کشور اظهار داشت: حدود چهار برابر وضع موجود به هواپیما نیاز داریم تا پاسخگوی ۶۳ فرودگاه کشور باشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی باقدردانی از اقدامات علی قاسم زاده مدیرکل پیشین فرودگاه‌های استان کرمان به علی جزینی زاده مدیرکل جدید خیرمقدم گفت و افزود: کرمان را بخشی از وجود خود می دانم لذا برای رونق و توسعه پنج فرودگاه این استان و همچنین ۵۳ فرودگاه کشور هر اقدامی انجام می شود.
وی ادامه داد: ۸۰ درصد هزینه ساخت پنج فرودگاه کرمان از محل بخش خصوصی و ظرفیت های مناطق تامین شد در حالی که استان هایی وجود دارند که همه اعتبارات آن را از منابع ملی تامین کردیم لذا باید کرمان را به حق فرودگاهی برسانیم و امروز می دانم حق این استان بیشتر از وضع فعلی است.
وی با اشاره به اینکه پنج پروژه فرودگاهی به عنوان نیاز ضروری در کرمان تعریف می شود گفت: بخشی از فرودگاه های این استان بیش از ۳۰ سال عمر دارند که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند.
سیدی عنوان کرد: برای ساخت ترمینال کرمان بی تدبیری شد و اسکلت قوی را تخریب کردند که باید دوباره احیا و ساخته شود.
وی یادآور شد: مهرآباد فرسوده ترین فرودگاه کشور است که برای ۱۰۰ هزار مترمربع از این فرودگاه برنامه ریزی می شود تا کاری آبرومند برای کشور انجام شود.
مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: عملیات اجرایی پروژه بازسازی فرودگاه مهرآباد به ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی با بیان اینکه فرودگاه شهر کرمان جوان شده اما ممکن است که در حد نیاز واقعی این استان نباشد، گفت: نیاز استان کرمان با ۲ میلیون مسافر به ۲ برابر پروازهای فعلی است.
سیدی افزود: طرح جامع پنج فرودگاه کرمان تدوین شده است.
توسعه فرودگاه‌های کرمان به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس: توسعه فرودگاه‌های کرمان به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
نماینده مردم کرمان و راور و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه توسعه فرودگاه‌های کرمان براساس برآوردها به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بخشی در توافق با استاندار از درون استان و مابقی از منابع ملی تامین شود.
محمدرضا پورابراهیمی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل جدید و پیشین فرودگاه های استان کرمان افزود: برنامه توسعه فرودگاه های کرمان در سفر رییس جمهوری مورد عنایت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در این راستا موضوع مصوبه آغاز عملیات اجرایی پایانه مسافربری خارجی فرودگاه کرمان باید با سرعت آغاز شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: نخستین درخواست ما از شرکت فرودگاه‌ها این است که بخش پایانه بین المللی در فرودگاه شهر کرمان راه اندازی شود و با توجه به اینکه این طرح ردیف بودجه ای از پیش داشته، امیدواریم در حوزه تصمیم گیری نیز مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی ادامه داد: استان کرمان رتبه دوم در حوزه مسافران خارجی کشور را به خود اختصاص داده که این آمار نشان دهنده عشق و علاقه مردم دیار کریمان به زیارت قبور ائمه اطهار (ع) است و ایجاد پایانه مسافربری خارجی می تواند به مردم در سفرهای عتبات عالیات و سوریه کمک کند.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: استان کرمان در حوزه توسعه اقتصادی کشور نیز پیشگام شده و شاخص های اقتصاد این استان بالاتر از میانگین کشور است لذا تامین زیرساخت های فرودگاهی متناسب با آن یک ضرورت است.
وی یادآور شد: ظرفیت حمل بار در حوزه کشاورزی برای فرودگاه جیرفت را داریم که اتاق بازرگانی سرمایه گذاری خوبی در این منطقه دارد و بحث هوایی و باری فرودگاه جیرفت نیاز به حمایت حوزه فرودگاهی دارد.
پورابراهیمی افزود: عملیات اجرایی بزرگترین مرکز لجستیک بندر خشک در کرمان در حال پیگیری است که در اجرای آن، حمل و نقل ترکیبی را در دستور کار قرار دادیم و مکان یابی این پروژه صورت گرفته است.
وی ابراز داشت: شرکت فرودگاه ها زیرساخت حمل هوایی را فراهم می‌کند لذا درخواست می شود در اعزام مسافران اربعین پرواز ویژه ای برای کرمان گذاشته شود و شرکت ماهان مساعدت بیشتری در این حوزه داشته باشد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم مسائل توسعه فرودگاهی کرمان طی نشستی با سازمان برنامه و بودجه و همکاری استاندار انقلابی این استان پیگیری شود و در این زمینه ظرفیت کمیسیون اقتصادی نیز در خدمت استان قرار دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: استان کرمان طی سالهای گذشته توسعه خوبی در حوزه فرودگاه ها داشته اما نباید به آن بسنده کنیم زیرا ظرفیت کرمان فراتر از وضع فعلی است.
پورابراهیمی افزود: استان کرمان دارای پنج فرودگاه و رتبه هشتم کشور را به‌واسطه حمل مسافر و حضور در ناوگان مسافری کشور دارد اما این جایگاه باید ارتقا یابد و این مهم نیازمند همکاری در سطح استانی و ملی است.
توسعه فرودگاه‌های استان پیگیری شود
امام جمعه کرمان: توسعه فرودگاه‌های این استان پیگیری شود. نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با بیان اینکه روند توسعه و پیشرفت فرودگاه‌های کرمان پیگیری شود گفت: باتوجه به حضور زائران و مهمانان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، ضرورت توسعه و پیشرفت این حوزه وجود دارد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با خیر مقدم به مدیرکل جدید و قدردانی از مدیرکل پیشین این اداره‌کل افزود: اینکه مدیران در دوران مسئولیت خود چگونه حرکت می کنند و چه چیزی را تحویل می دهند؟ باید در پیشگاه مردم و خداوند پاسخگو باشدوی اظهار داشت: حرکت، رفتار و عملکرد مسئولان در پیشگاه خداوند محفوظ و ماندگار است و خوشا به حال آنها که رضایت مردم و خداوند را جلب می کنند.
ضرورت تقویت صنعت توریسم در کرمان
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان نیز در این آیین با بیان اینکه تغییرات توسعه‌ای فرودگاه های کرمان طی این سالها جای قدردانی دارد، گفت: این استان دارای هفت اثر ثبت جهانی، ۷۰۰ اثر ملی و پنج شهر ملی صنایع دستی و دارای جاذبه های گردشگری بسیاری است.
علی بیگ زاده تصریح کرد: درخواست عمده کرمان از شرکت فرودگاه‌ها، همکاری برای اعزام گردشگران و تقویت صنعت توریسم در این استان است.
وی ابراز داشت: استان کرمان در حوزه کشاورزی سالانه هفت میلیون تن انواع محصولات را تولید می کند که بخشی از آن خارج فصل است و صنعت هوایی می تواند به توسعه آن کمک کند.
بیگ زاده افزود: در حوزه حمل و نقل زائران اربعین، سفرهای خارجی و عتبات عالیات درخواست داریم که با شرکت‌های داخلی همکاری لازم را داشته باشند.
علی جزینی‌زاده مدیرکل جدید فرودگاه های استان کرمان نیز در این آیین، با اشاره به سابقه فعالیت خود در استان پهناور کرمان، بخشی از برنامه های خود را اعلام کرد.
علی قاسم زاده مدیرکل پیشین فرودگاه های کرمان نیز گزارشی از اقدامات انجام‌ شده در توسعه زیرساخت‌های فرودگاهی این استان ارائه داد.
همچنین در این آیین علی جزینی‌زاده به عنوان مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان معرفی و علی قاسم زاده مدیرکل پیشین این‌اداره کل نیز به عنوان عضو اصلی هیات مدیره و راهبر هوایی شرکت فرودگاه‌های کشور معرفی شد.

 
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/4896
اخبار مرتبط
نظرات شما