• دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ -
  • 25 November 2024

  • دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ -
  • 25 November 2024
طلا و سکه منفی‌های هفته شدند؛

بازدهی بازارها در هفته سوم مهر 1401

بازدهی بازارها در هفته سوم مهر ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که برخلاف هفته گذشته، دو بازار مالی رشد و دو بازار، افت را تجربه کرده‌اند. بورس بیشترین و دلار صرافی ملی کمترین رشد را داشتند.

بازدهی بازارها در هفته سوم مهر ۱۴۰۱، نشان می‌دهد که برخلاف هفته گذشته، دو بازار رشد و دو بازار نیز افت را تجربه کردند.
نگاهی به بازدهی بازارها
قیمت دلار
قیمت دلار در هفته سوم مهر، ۰٫۰۷ درصد رشد داشت. این بازار هفته گذشته نیز، ۱٫۲۶ درصد رشد کرده بود.
صرافی ملی، روز پنجشنبه ۲۱ مهر، نرخ فروش دلار را ۲۸۹۰۳ تومان اعلام کرد. این در حالی است که روز پنجشنبه ۱۴ مهر، تابلو صرافی‌ها رقم ۲۸۸۸۳ تومان را نشان می‌داد.
نوسانات قیمت دلار
روزهای گذشته قیمت دلار بر مدار صعودی پیش رفت و این در حالی است که فعالان بازار با توجه به تاثیر نرخ درهم بر قیمت دلار این روند افزایشی را پیش‌بینی کرده بودند.
روز پنچشنبه ۲۱ مهر، بر اساس اعلام برخی کانال‌های تلگرامی، کف و سقف قیمت دلار به ۳۲ هزار و ۸۵۰ و ۳۲ هزار و ۹۳۰ تومان رسید.
قیمت طلا
بازدهی بازار طلا نیز در هفته سوم مهر، با ۱٫۰۱ درصد افت همراه شد. درحالی که طلا هفته گذشته ۵٫۰۴ درصد رشد را تجربه کرده بود.
قیمت طلا بر اساس آخرین گزارش اتحادیه طلا و جواهر تهران، به یک میلیون و ۳۵۷ هزار و ۳۹۷ تومان رسید. این در حالی است که هر گرم طلا در روز ۱۴ مهر، یک میلیون و ۳۸۹ هزار و ۴۰۰ تومان معامله می‌شد.
قیمت سکه
این بازار در هفته سوم مهر، با ۳٫۴۲ درصد رشد همراه شد. بازار سکه هفته گذشته را با ۳٫۴۲ درصد رشد به پایان رسانده بود.
قیمت سکه  طرح جدید به ۱۴ میلیون و ۹۰۰ تومان رسید. در حالی که قیمت سکه در روز پنجشنبه ۱۴ مهر، ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان اعلام شد.
در روزهای گذشته، در بازار داخلی طلا و سکه روند نوسانی داشت. نوسان قیمت اونس، طلا را به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی و سکه را وارد کانال ۱۴ میلیون تومان کرد.
بورس
شاخص کل بورس تهران در آخرین روز کاری هفته گذشته یعنی ۱۲ مهرماه معادل یک میلیون و ۳۱۳ هزار واحدی بود و این هفته به یک میلیون به سطح یک میلیون و ۳۱۹ هزار واحدی رسید و توانست رشد ۰٫۴۵ درصدی را ثبت کند.
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/5118
اخبار مرتبط
نظرات شما