• شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ -
  • 23 November 2024

  • شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ -
  • 23 November 2024
دکتر فدایی سرپرست استانداری کرمان، مطرح کرد:

منابع شرکت های بزرگ معدنی پشتوانه سرمایه گذاری در استان

 سرپرست استانداری کرمان گفت: شرکت های معدنی باید هر ماه تراز مالی و سرمایه در گردش خود را به سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان اعلام کنند.
دکتر فدایی در شورای معادن استان کرمان که در محل سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان برگزار شد افزود: باید سرمایه گذاری و احداث پروژه های جدید در این استان از محل سهم استانی سرمایه در گردش شرکت های معدنی تامین شود.
محمدجواد فدایی گفت: بانک‌های استان کرمان با ابلاغ مصوبه شورای معادن یا در صورت لزوم با نامه قوه قضاییه، حساب‌های مالی و گردش مالی سالیانه هر یک از شرکت‌های معدنی استان را اعلام کنند، همچنین شرکت‌های معدنی تراز مالی ماهانه خود را در اختیار سازمان صنعت، معدن و تجارت قرار دهند.
سرپرست استانداری کرمان با اشاره به معدنی بودن استان کرمان، تصریح کرد: باید به سمت این برویم که منابع مالی شرکت‌های معدنی در راستای سرمایه‌گذاری پروژه‌های استان هزینه شوند.
وی با بیان این مطلب که برای شرکت ها بزرگ معدنی استان باید قبل از اجرای هر پروژه مجوزات لازم را اخذ کنند، اظهار کرد: با توجه به وضعیت اقلیمی استان کرمان، نمی‌توانیم در بخش کشاورزی توسعه کمی را انجام دهیم و باید روی توسعه کیفی بخش کشاورزی اقدام کنیم.
فدایی اظهار داشت: مشکل استان کرمان، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال و درآمد برای مردم است بر این اساس دولت و استانداری کرمان از سرمایه گذاران برای افزایش تولید و اشتغال حمایت می کند.
سرپرست استانداری کرمان گفت: مشکل کشور و استان کرمان، توسعه اقتصادی و به ویژه ایجاد اشتغال و ایجاد درامد برای مردم است که لازمه رسیدن به موفقیت بهبود فصای کسب و کار است که کشور ما رتبه پایینی (۱۲۰) در دنیا داریم.
 فدایی اظهار کرد: کرمان نیز رتبه دو رقمی در فضای کسب و کار در کشور دارد و باید این فضا اصلاح شود تا با جذب سرمایه گذاری بتوانیم تولید را رونق داده و شغل ایجاد کنیم.
سرپرست استانداری کرمان با تاکید براینکه هر مصوبه ای که در پنجره واحد سرمایه گذاری تصویب می شود، لازم الاجراست، گفت: مصوبات قبل از تصویب، باید مورد ارزیابی و کارشناسی قرار گیرند.
محمدجواد فدایی گفت: باید نشست های رفع موانع تولید خروجی لازم را داشته باشند، تا موجبات تقویت سرمایه گذاری و فعال شدن بنگاههای تولیدی فراهم شود.
وی با انتقاد از اجرایی نشدن برخی از مصوبات، یادآورشد: یکی از مشکلات بزرگی که در سیستم اداری ما وجود دارد، این است که پیگیری لازم برای اجرای مصوبات انجام نمی شود.
سرپرست استانداری کرمان با بیان این مطلب که کارگروه بهین یاب در بانک ها بسیار مهم است و موجب عملکرد مناسب تر آنها می شود، تصریح کرد: موسسات اعتباری موظف شده اند تا به‌ منظور حفظ منافع سپرده‌گذاران و تخصیص بهینه منابع،‌ نسبت به بررسی طرح توجیهی فنی،‌ مالی و اقتصادی درخواست متقاضیان اقدام نمایند.
وی ادامه داد: درصورت کسب اطمینان از توجیه‌پذیری طرح و احراز اعتبارسنجی متقاضیان، نسبت به اعطای تسهیلات اقدام کنند و در صورت عدم موافقت باید دلایل مخالفت به‌صورت مکتوب به واحد منعکس شود. فدایی با بیان این مطلب که تمامی بدهی بنگاه های تولیدی مطرح شده در این نشست با پیش پرداخت تقسیط شود و مجوزهای لازم در این خصوص اخذ شود، خاطرنشان کرد: تقسیم بندی شهرک ها در ابتدای طرح کلی شهرک مشخص شده است، بنابراین تقسیم بندی شهرک های صنعتی باید رعایت شده و هر واحد در قطعه خودش قرار گیرد.
سرپرست استانداری کرمان با تاکید براینکه از ورشکستگی بنگاه ها باید جلوگیری شود، گفت: واحدهای تولیدی باید فعال باشند و نیروهای آن بیکار نباشند، اما چگونگی حفظ فعال بودن آنها نیز مهم می باشد.
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/148
اخبار مرتبط
نظرات شما