مدیر پایگاه میراث جهانی کویر لوت شهداد گفت: حدود 50 هزار نفر در ایام تعطیلات نوروز سال 98 از جاذبه های طبیعی و تاریخی کویر لوت در شهرهای شهداد، فهرج، بم و راور بازدید کردند.
معین افضلی به تنوع زیاد جاذبه های طبیعی همچون کلوت ها، جنگل نبکا، منطقه گندم بریان و غیره اشاره کرد و افزود: شهداد بیشترین بازدید کننده را در ایام نوروز سال جاری به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 30 اقامتگاه بومگردی در منطقه شهداد تصریح کرد: با استقبال خوب گردشگران ظرفیت اقامتگاه های بومگردی این منطقه به طور کامل در تعطیلات سال نو تکمیل شد.
مدیر پایگاه میراث جهانی کویر لوت شهداد گفت: با توجه به تجارب سالهای گذشته و تخریب های صورت گرفته در عرصه های طبیعی، امسال برنامه ریزی شد پارکینگی به منظور توقف خودروها پیش بینی شود تا هم گردشگران بتوانند به سهولت از نزدیک جاذبه های طبیعی را تماشا کنند و به زیست بوم کویر آسیب نرسد.
وی اظهار داشت: همچنین امکانات ویژه ای مانند تامین آب سالم، سطل های زباله، سرویس بهداشتی سیار و مکانی برای تهیه نوشیدنی جهت رفاه حال مسافران فراهم شد.
افضلی بیان کرد: بخش خصوصی نیز در زمینه ارائه خدمات گردشگری بسیار فعال بود و تورهای متعدد گردشگری در نوروز 98 به کویر لوت سفر کردند.
وی با اشاره به ثبت جهانی بخشی از کویر لوت تصریح کرد: هم اکنون بیابان لوت یکی از مقاصد گردشگران خارجی است و در تعطیلات سال جدید 400 گردشگر خارجی از جاذبه های طبیعی و تاریخی این منطقه بازدید کردند.
مدیر پایگاه میراث جهانی کویر لوت شهداد تاکید کرد: برای نخستین مرتبه آمار مستند ورود گردشگران در تعطیلات نوروزی به کویر از راههای مختلف جمع آوری شد که برای برنامه های صنعت گردشگری استان بسیار مفید است.
وی افزود: شواهد نشان می دهد که گردشگری در کویر لوت رشد چشمگیری دارد و باید برای جذب بیشتر گردشگران و همچنین ارائه خدمات برنامه ریزی دقیقی انجام شود.
افضلی تصریح کرد: با تمهیدات و پیش بینی های صورت گرفته امنیت در کویر برقرار است و هیچ حادثه و یا مشکلی در ایام تعطیلات نوروزی برای مسافران و گردشگران بوجود نیامد.
کویر لوت حدود 175 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد که بیش از 10 درصد مساحت کل کشور را شامل می شود و 40 هزار کیلومتر مربع آن در محدوده جغرافیایی استان کرمان قرار دارد.
در تابستان سال 1395 بخش بزرگی از کویر لوت که بین سه استان کرمان، سیستان بلوچستان و خراسان جنوبی واقع شده به عنوان نخستین جاذبه طبیعی کشور در فهرست آثار جهانی یونسکو قرار گرفت.