• شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ -
  • 23 November 2024

  • شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ -
  • 23 November 2024
برای والدینی که می‌خواهند کارآفرین تربیت کنند؛

نترس، شجاع باش و تجربه کن

چطور باید فرزندانی شجاع تربیت کرد؟ مارگارت ماچل در زمان نوشتن کتاب بزرگ کردن کارآفرین، با 70 پدر و مادر گفت وگو کرده و درباره تربیت بچه‌هایی موفق پرسیده است.

کارآفرینی تنها محدود به راه اندازی کسب وکارهایی پرسود نیست. هرکس که ایده ای را می پروراند و آن را به مرحله اجرا می رساند، درواقع درحال انتقال احساسات و هیجان هایش به یک پروژه است. مارگارت ماچل بیزنو در سی ان بی سی می گوید من مادر دو پسر هستم که هر دو کسب وکار خودشان را دارند. من فهمیدم از بین همه توصیه ها برای والدین، مهم ترین توصیه، آموختن شجاعت کافی به فرزندان برای آزمودن چیزهای جدید است. اما چطور باید فرزندانی شجاع تربیت کرد؟ مارگارت ماچل در زمان نوشتن کتاب بزرگ کردن کارآفرین، با 70  پدر و مادر گفت وگو کرده  و درباره تربیت بچه هایی موفق پرسیده است. در اینجا 4 پاسخ به این پرسش، که او از این گفت وگوها به آن رسیده را، می خوانید.
1.والدین موفق به فرزندانشان یاد داده اند که شجاع باشند و هرگز نترسند
این نکته، گاه به معنای این است که به بچه ها اجازه دهیم قوانین را بشکنند. یک نمونه موفق در این زمینه، تانیا یوکی، مدیرعامل و  موسس شرکت Shareablee است. این شرکت رسانه های اجتماعی را تجزیه و تحلیل می کند. تانیا خوب به یاد می آورد که پدرش چطور به او شجاعت را آموخته است. او به یاد می آورد که با پدرش وارد یک فروشگاه لوکس شده که دست زدن به اجناس در آن ممنوع بوده است. با این حال او همه چیز را لمس کرده است. تانیا به یاد می آورد که فروشنده اجناس را از دست او گرفته اما پدرش به فروشنده گفته «دخترم فقط کنجکاو است. اگر چیزی را بشکند، پول آن را پرداخت می کنیم». تانیا می گوید در آن لحظه دریافته که والدینش همیشه به او اعتماد دارند. آن ها دلیلی بر عدم تشویق او به خاطر کنجکاوی هایش ندارند. او هیچ وقت احساس نکرده که باید پیامدهای ناگواری را به خاطر کنجکاو بودن تحمل کند.
2.والدین موفق به استقلال فرزندانشان را در سن پایین به رسمیت شناخته اند
همه والدین در گفت وگوها با این نکته موافق بوده اند. نکته ای که می گوید هرچه زودتر به فرزندانتان مسئولیت های بزرگتر بدهید، آن ها اعتماد به نفس و استقلال بیشتری پیدا می کنند. مایکل اسکالنیک موسس آژانس The Soze است. این شرکت در زمینه راه اندازی کمپین های تبلیغاتی کار می کند. او کار برای تئاتر را از 14 سالگی آغاز کرد و طرح های متعددی به تهیه کنندگان عرضه کرده است. سرانجام پس از بارها تلاش یک تولیدکننده در نیویورک طرح او را پذیرفت. والدین مایکل تمام وقت کار می کردند و نمی توانستند به نیویورک بروند. اما از یک دوست خواستند آپارتمان خالی اش را در اختیار پسر آن ها قرار دهد و این به معنای تنها زندگی کردن مایکل برای کار کردن بود. او می گوید «نمی دانم این میزان آزادی و کار کردن برای هر کسی در آن سن نتیجه می دهد یا نه، اما برای من که خوب بود. والدینم به من اعتماد کردند و این باعث شد زودتر از همسن و سال هایم بزرگ شوم».
3.والدین موفق در انتخاب علایق فرزندان دخالت نکرده اند
اعتماد به نتیجه ای که هیچ خبری از آن نیست، سخت است. اما والدین موفق دست به چنین کاری زده اند. آن ها به انتخاب ها و علایق فرزندانشان احترام گذاشته اند. اریک رایان هم بنیانگذار Method Products است. شرکتی که در زمینه تولید محصولات بهداشتی کار می کند. اما او چطور به مدیریت این شرکت رسیده؟ از هیجانی که برای دریانوردی داشته است. می گوید «من دانش آموز خوبی نبودم. درس نمی خواندم اما عاشق دریانوردی بودم و سخت کار می کردم. پدرم، با وجود اینکه چیزی از قایقرانی نمی دانست همیشه در مسابقات کنار من بود». در جریان تلاش برای پاسخ به هیجان های درونی اش درباره دریا، اریک با کارآفرینان بسیاری ملاقات کرد و سرانجام شرکت Method Products را راه انداخت. مادر او در گفت وگو با مارگارت ماچل گفت «من و همسرس فهرستی از کارهایی که دوست داشتیم پسرمان انجام دهد تهیه کرده بودیم، مثل اسکی کردن اما بچه ها مسیر خودشان را می روند، مسیری که به آن علاقه دارند».
4.والدین موفق چالش ها را با بچه ها به اشتراک گذاشته اند
بسیاری از مردم فکر می کنند آن هایی که در بزرگسالی به موفقیت رسیده اند، کمبودی در کودکی نداشته اند. اما اغلب، آدم هایی به موفقیت می رسند که یاد گرفته اند چطور با شکست ها کنار بیایند. پیچ مایکوسکی از ثروتمندترین زنان در ایالات متحده آمریکاست که با تولید برند لباس خود Aviator Nation در فضای کسب وکار به جایی رسیده است. به گفته مادرش پم، موفقیت های امروز پیچ، نتیجه تماشای مبارزه مادرش با چالش هاست. مادر پیچ می گوید زمانی به کلسترول بالا مبتلا شده و مجبور شده رژیم غذایی اش را تغییر دهد. او می گوید درباره اینکه چطور غذاهای کم چرب مصرف کند کتابی نوشته درحالیکه هیچ چیز درباره صنعت نشر نمی داند. ممکن است بعضی والدین تلاش کنند چالش هایشان را از دید بچه ها پنهان کنند، تا بچه ها ناراحت نشوند. اما انتخاب پم به اشتراک گذاشتن تجربه ها با فرزندش بوده است. فرزندان او یاد گرفته اند که هرکسی باید مشکلاتش را حل کند و اراده و کار جدی در این بین نقشی مهم ایفا می کند
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/5041
اخبار مرتبط
نظرات شما